Webdesignbureau

Webdesignbureau De Onliners

Leuk dat je meer over ons webdesignbureau wilt weten! Misschien ken je ons al van onze grote broer: The Pack Digital Agency. We zijn een ambitieus team van jonge, creatieve ondernemers met ieder een eigen specialisme. Met The Pack maken wij grote, op maat gemaakte digitale oplossingen. Deze oplossingen zijn helaas niet voor iedereen weggelegd. Kleinere of startende ondernemers hebben vaak een minder groot budget en konden wij daarom met deze agency niet altijd bedienen. Dit vonden we erg jammer, want vanuit onze eigen ervaring met het ondernemerschap weten wij hoe belangrijk online zichtbaarheid is. Dat bracht ons op het idee om een nieuw webdesignbureau te starten: De Onliners. Als dé webdesigner van regio Purmerend leveren wij betaalbare én professionele websites en webshops, die gemakkelijk zelf te onderhouden zijn. Zo krijgen wij iedere ondernemer online, ongeacht hun budget!

De onliners is Het webdesign bureau
dat er voor jou is

Voor wie is ons webdesignbureau er?

Webdesignbureau De Onliners in Wormer is er speciaal voor de kleinere ondernemer, starter of zzp’er met een kleiner budget. Ondernemen is investeren, maar dan moet je daar wel genoeg financiële middelen voor hebben. Heb jij dat (nog) niet? Dan is dé webdesigner van regio Purmerend er voor jou. Ons webdesignbureau vindt namelijk dat iedereen online zichtbaarheid verdient en dat dit niet veel tijd of geld hoeft te kosten. Bovendien voorzien wij als webdesigner uit de omgeving van Purmerend je van alle kennis en tools om je website zelf te kunnen onderhouden. Dus heb jij geen ervaring met het bouwen van een webshop of website? Ga niet zelf aan de slag, maar laat ons het voor je doen! Zou houd jij kostbare tijd over voor datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

De Onliners webdesign bureau voor websites en webshops
De Onliners werken aan website strategie

De missie van ons webdesign bureau

Als team van ondernemers weten wij als geen ander dat online zichtbaarheid essentieel is voor je bedrijf. Dé webdesigner van regio Purmerend weet ook dat kleine ondernemers vaak te maken hebben met een beperkt budget en een druk bestaan hebben, waarin tijd kostbaar is. Bovendien hebben ze vaak te weinig kennis in huis om zelf een website te bouwen. Daarom zien wij als webdesigner het als onze missie om iedere ondernemer in de omgeving van Purmerend en ver daarbuiten online te krijgen, ongeacht zijn of haar kennis of budget.

 

“Wij helpen alle ondernemers met een klein of groot budget aan goede online zichtbaarheid.”

Online gaan met dé webdesigner van Purmerend

Ondanks onze lage prijs, hechten we wel waarde aan hoge betrokkenheid. We begrijpen dat jouw bedrijf jouw kindje is. Een website is je digitale visitekaartje en daarom vindt ons webdesignbureau het belangrijk dat jij écht tevreden bent met wat wij opleveren. Bovendien willen wij als webdesigner nabij Purmerend dat je jouw website of webshop gemakkelijk zelf kan onderhouden – ook als je geen kennis van code hebt. 

Een website of webshop waar je trots op bent!

een Professioneel en modern design

een klein bedrag per maand voor hosting

Een team van professionals voor al je vragen

een Gratis online bootcamp en toegang tot onze kennisbank

Maak kennis met ons team

James van Arkel Webdesigner De Onliners
webdesigner

james

James is dé expert als het aankomt op user experience. Hij zorgt ervoor dat jouw website of webshop gebruiksvriendelijk is en belangrijker nog, converteert. Heb je vragen over het verbeteren van jouw website of webshop? Vraag het James!

Thomas Lek Webdesigner De Onliners
webdesigner

Thomas

Thomas specialiseert zich in design en marketing. Met een achtergrond in grafisch design weet hij moeiteloos een merk versterkende website te bouwen. Voor vragen over online marketing kan je ook altijd bij hem terecht.

Mikey Haklander Web Developer De Onliners
Webdeveloper

Mikey

Mikey is onze specialist op het gebied van code. Hij weet precies wat er achter de schermen van een website gebeurt. Dus heb jij een vraag over JavaScript, jQuery, PHP, HTML, CSS, REACT of Laravel? Dan helpt Mikey je graag verder!

Manouk Kappé Webdesigner De Onliners
Webdeveloper

Manouk

Manouk zet met haar achtergrond als developer in no-time jouw ideale website of webshop online. Met haar oog voor detail weet zij jouw wensen moeiteloos visueel te maken en om te zetten in een digitaal visitekaartje waar jij trots op bent.

Silvester Bertels Webdesigner De Onliners
webdesigner

Silvester

Silvester heeft alle kennis van user experience. Geen enkele website is te gek voor hem. Met zijn achtergrond zet hij jouw website supersnel in elkaar waarbij hij rekening houd met jouw wensen en de bezoekers voor de allerbeste ervaring.

Julius Honée Webdesigner De Onliners
webdesigner

Julius

Julius zet met zijn user experience skills jouw website zo in elkaar dat het een feestje wordt om het te bezoeken. Hij voelt jouw wensen perfect aan en maakt daardoor van iedere website iets bijzonders. Zo kunnen jouw klanten online de sfeer al proeven!

Noraly Pekelharing de onliners team
Kwaliteitsmanager

Noraly

Noraly zorgt ervoor dat iedereen tevreden is en alle processen goed verlopen.

IMG_0157
Kantoor mascotte

pixel

Pixel is onze pluizige mascotte. Geen website gaat de deur uit zonder de goedkeuring van Pixel. Pixel is niet telefonisch bereikbaar.

Vraag vrijblijvend om advies

Als webdesigner in de buurt van Purmerend helpen je graag bij het maken van de keuze voor een goed webdesignbureau door middel van een gratis adviesgesprek of een indicatieve offerte. Neem contact op door te mailen naar info@deonliners.nl.