Webshop beginnen?

Laat jouw WordPress webshop door ons maken en je bent binnen 4 weken online!

Budget vriendelijk

€ 750,-

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig producten toevoegen

alle betaalmogelijkheden

iDeal, PayPal, creditcard en meer

Snel geleverd

Binnen 4 weken online

Professionele WordPress webshop voor een klein budget

Ben jij een kleine ondernemer of starter en wil je graag een webshop beginnen, maar heb je een beperkt budget? Dan kan je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Maar, bij het bouwen van een webshop komt veel kijken. Je wil jouw klanten een zo veilig en prettig mogelijke winkelervaring bieden. Heb je weinig tot geen ervaring met het bouwen van een website of webshop? Dan kost dit je niet alleen onnodig veel tijd, maar is bovendien de kans groot dat er door onwetendheid technische foutjes insluipen. Omdat je met gevoelige gegevens werkt, is het extra belangrijk dat jouw webshop veilig en betrouwbaar is.

Laat het maken van jouw webshop daarom liever aan ons over! Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring met het maken van WordPress webshops voor ondernemers uit verschillende branches. Wij leveren jou binnen 4 weken een gebruiksvriendelijke webshop in WooCommerce, die aan alle criteria voldoet en makkelijk zelf te onderhouden is. Zo houd jij tijd over voor je core business en heb je die kleine investering van € 750,- er zo weer uit.

Een webshop beginnen met hulp van De Onliners

Wij vinden het belangrijk dat jij een webshop hebt die helemaal past bij jouw bedrijf. Een webshop waar je écht trots op bent! Daarom luisteren onze specialisten goed naar jouw wensen en doelen en maken we op basis daarvan een ontwerp dat hier helemaal op aansluit. Je ontvangt van ons eerst een concept. Ben je tevreden? Dan gaan we aan de slag met bouwen en leveren we de webshop vervolgens helemaal kant en klaar op. We vullen de shop met producten, zorgen dat je betalingen kan ontvangen en voorraad kunt beheren. Zelfs PostNL track&trace is in de webshop te integreren. Ook stellen we Cloudflare in om de shop goed te beschermen en hackers buiten de deur te houden. 


Heb je geen of weinig ervaring met het onderhouden van websites? Geen probleem. We bouwen alle webshops in het CMS-systeem WordPress. Door middel van een gratis online bootcamp stomen we je klaar om het onderhoud helemaal zelf te kunnen doen. Zo begin jij na oplevering van de webshop meteen met verkopen!

Dit is hoe wij werken

Stap 1

Contact opnemen

Wil je jouw webshop door De Onliners laten maken? Goede keuze! Geef ons een belletje of neem contact met ons op via dit formulier.

Stap 2

Intake gesprek

Voordat we met jouw webshop beginnen, nemen we eerst contact met je op voor een intake gesprek. Hierbij ga je in gesprek met één van onze specialisten en bespreken we al jouw wensen en doelen. Ook willen we graag weten wie jij bent, wat je doet met je bedrijf en wie jouw klanten zijn. Op basis hiervan gaan wij aan de slag met een concept dat helemaal bij jou past.

Stap 3

Materialen aanleveren

Na de intake vragen we je om alle benodigde materialen bij ons aan te leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s, logo’s en teksten. Hebben we alles van je ontvangen? Dan gaan we aan de slag met het concept.

Stap 4

Concept uitwerken

Als we alle benodigde materialen binnen hebben, beginnen we aan het concept. We bouwen de webshops in WordPress en maken daarbij gebruik van het gebruiksvriendelijke WooCommerce. Dit zorgt ervoor dat de shop gemakkelijk zelf te onderhouden is. In onze gratis online training leggen we je precies uit hoe dit werkt. Wil je toch liever hulp? Dan staan we uiteraard voor je klaar!

Stap 5

Feedbackronde

Zodra het concept af is, krijg je van ons één kosteloze feedbackronde*. Hierbij ga je samen met de specialist door het concept heen. Mochten hier een aantal punten uit naar voren komen die nog niet helemaal naar wens zijn, dan passen we die uiteraard met liefde voor je aan.

*Voor aanpassingen na de eerste ronde betaal je een meerprijs.

Stap 6

Livegang

Na de feedbackronde zetten we alle puntjes op de i, controleren we of alles werkt en zetten we jouw gloednieuwe webshop live. We overhandigen je alles wat je nodig hebt om te starten met het verkopen van jouw producten. Laat die conversies maar binnenstromen!

Huidige Webshop Aan vervanging toe?
Doe de gratis scan!

De Onliners scant vandaag nog jouw webwinkel en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk gratis en voor niks!

Dit is wat je van ons krijgt:

WordPress webshop in jouw huisstijl
Binnen 4 weken online
Responsive design (mobielvriendelijk)
Goed beveiligd met Cloudflare
Alle betaalmogelijkheden (iDeal, PayPal, creditcard en meer)
Gebouwd in WooCommerce
Gratis online bootcamp en toegang tot onze kennisbank
Inclusief: homepage, over ons, contact, shop, disclaimer en algemene voorwaarden
Hosting voor slechts €10,- per maand