Een eigen webwinkel laten maken?

De Onliners helpen je snel en goedkoop bij het opstarten van jouw eigen webwinkel.

Budget vriendelijk

€ 750,-

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig producten toevoegen

Betalingen ontvangen

Betaalmethodes zoals iDeal

Snel geleverd

Binnen 4 weken online

Je eigen webwinkel, snel, goedkoop en betrouwbaar

Altijd en overal jouw producten verkopen? Online is dit makkelijker dan je denkt. De Onliners ontwerpen, bouwen en vullen jouw webwinkel. We halen technische zorgen bij je weg zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Juist: je producten en je klanten.

Ons webdesign bureau specialiseert zich in het maken van budget vriendelijke WordPress websites en webwinkels die voldoen aan alle moderne criteria. Zo zorgen wij ervoor dat de website responsive is (goed te gebruiken op mobiel en tablet) en een moderne uitstraling krijgt. Daarnaast werken wij met een gebruiksvriendelijk CMS waardoor ondernemers zelf aanpassingen kunnen maken op hun site. Op deze manier kan je zelf kleine aanpassingen maken om alles up-to-date te houden en in te spelen op (bijvoorbeeld) de laatste trends binnen jouw vakgebied!

Tablet met webwinkel Onliners werkproces

Ons werkproces

Tijdens een intake gesprek komen we samen met jou erachter of het gekozen webwinkel pakket aansluit op jouw onderneming. Online plan je met één van onze webwinkel experts een bel afspraak in. Voorafgaand van de bel afspraak vragen we je een vragenlijst in te vullen.

Na het intake gesprek weten we precies wat jouw online webwinkel moet kunnen en hoe het eruit moet zien. Daarna kunnen we beginnen met de bouw! Gedurende deze stap houden we je up-to-date via de mail. Dit proces duurt ongeveer één tot twee weken.

We checken samen met jou of alles klopt en of alle punten op de i staan. Daarna lanceren we samen met jou digitaal de webwinkel! Gefeliciteerd, je bent nu een echte digitale ondernemer! Tijd om al je niet digitale klanten uit te nodigen om een bezoek te brengen aan je gloednieuwe online winkel. Dat zal die klanten een lach op het gezicht bezorgen!

Huidige Webwinkel Aan vervanging toe?
Doe de gratis scan!

De Onliners scant vandaag nog jouw webwinkel en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk gratis en voor niks!

het webdesign bureau dat er voor jou is

Budget vriendelijk
Snelle oplevering
Oog voor veiligheid
Responsive opgeleverd
Alle betaalmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en CreditCard
Gebruiksvriendelijk CMS-systeem WordPress
Gratis online bootcamp (training)

WordPress webwinkel laten maken?

De webdesigners van De Onliners bouwen je webwinkel in het meest gebruikte CMS-systeem WordPress. In combinatie met WooCommerce transformeren we jouw website naar een gebruiksvriendelijke webwinkel. Hiermee kun je simpel online verkopen. Alles wordt kant en klaar opgeleverd. Zo zorgen we ervoor dat je; betalingen kunt ontvangen via iDeal, PayPal, Creditcard (en nog meer), je voorraad kunt beheren en zelfs PostNL Track&Trace in de webwinkel kunt integreren.

Onliners webhosting

beveiliging & onderhoud

Een webwinkel moet veilig en betrouwbaar zijn, niet alleen om je klanten een beter gevoel te geven. Maar ook om hackers buiten de deur te houden. Wij voorkomen dit door Cloudflare in te stellen. Dit is extra belangrijk omdat jij als online ondernemer ook verantwoording moet dragen voor de persoonsgegevens die via jouw webwinkel binnen komen.

Is een online winkel naast mijn fysieke winkel slim?

Kort gezegd: ja, dat is perfect! Maar waarom? Een paar redenen waarom het slim is om online te verkopen naast je fysieke winkel:

 1. Je bent je concurrenten voor.
 2. Door een webwinkel te starten, heb je een breder publiek voor je winkel. Het is zelfs niet gebonden aan steden en landen.
 3. Een snellere aankoop in je fysieke winkel. Mensen oriënteren zich online, ze zien precies wat jij verkoopt in je webwinkel. Zo zijn ze sneller geneigd om naar de winkel te komen en een aankoop te doen.
 4. Kans voor online marketing! Je weet beter wie je klanten zijn en kunt daar efficiënt op inspelen.

Dus ondernemer, heb jij een fysieke winkel en wil jij meer omzet? Een perfecte start is een online webwinkel. Ook als je géén fysieke winkel hebt en je een product wil verkopen, is het een goed idee om een webwinkel te beginnen.

Deze klanten gingen je voor

Wat kost het laten maken van een webwinkel?

Standaard webwinkel

Excl. hosting en onderhoud van € 19,99 p.m.

750
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Gebouwd met WordPress + WooCommerce
 • Eigen huisstijl doorgevoerd
 • Binnen 4 weken online
 • Zelf aanpasbaar
 • Inclusief: Homepage, Over ons, Contact en natuurlijk de shop
 • Social media in je website
 • inclusief WordPress & WooCommerce uitleg
 • Mollie betaalmethodes (iDeal)
 • Disclaimer + Algemene voorwaarden

Start vandaag

Start super laagdrempelig met een offerte op te vragen voor jouw webwinkel. Je zit nergens aan vast en kunt zo een goede indicatie ontvangen van wat je gaat krijgen voor welke prijs

  Je kunt hier details kwijt over je aanvraag.
  Scroll naar top