Website voor horeca

Een horeca website voor RESTAURANTS, CAFÉ'S, HOTELS

Heb je een horecaonderneming? Geef jouw bezoekers een digitaal voorafje en laat ze direct weten wat ze te wachten staat. Of je nou de gezelligste bar bent, het favoriete restaurant of een heerlijke lunchroom hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten een perfecte digitale ontvangst krijgen, waar ze meteen online een tafeltje kunnen reserveren!

Een horeca website laten maken

Of je nou de hipste bar midden in het centrum of een verborgen parel tussen de landerijen hebt, een website is een must. Gasten moeten je online kunnen vinden wanneer ze jouw restaurant zoeken. Wil je een mooie horeca website laten maken, dan ben je bij De Onliners aan het juiste adres. De Onliners weten precies hoe ze jouw horeca zaak goed op de kaart moeten zetten.

Wat is belangrijk voor een goede horeca website?

Proef de ambiance

Laat je toekomstige gasten digitaal kennismaken met jouw zaak. Wij zorgen dat je de juiste indruk achter laat.

De website zelf aanpassen

Even snel de menukaart of de openingstijden aanpassen? Dat kan je bij ons helemaal zelf, dit scheelt horeca ondernemers op den duur veel geld!

Laat je gasten direct reserveren

Laat jouw toekomstige gasten direct een tafel reserveren. Dit kan gemakkelijk via plugins als Formitable

Veel gestelde vragen

Dit is mogelijk. Uiteraard is een horeca website niet compleet zonder menukaart. Wij kunnen op verschillende manieren de menukaart(en) tonen.

Een meertalige website is geen probleem.

Onze websites zijn volledig met Formitable te integreren. Andere reserverings software kan ook geïntegreerd worden

Heb je een thuisbezorgd pagina? Dan kunnen we hier ook naar verwijzen in de website.

Het is met onze websites enorm eenvoudig om zelf dingen aan te passen. Kom je er niet uit? Dan hebben wij een Academy opgezet waarin alles uitgelegd wordt

Wij leveren de website op met basis SEO instellingen en vindbaarheid. Je website wordt dus gevonden in Google. Het kan wel zijn met veel concurrentie dat je hier nog verder in moet investeren.