onze diensten

Je kunt bij ons terecht voor websites en webwinkels

Wordpress Website diensten mockup

Websites

Of je nou op zoek bent naar een professioneel online visitekaartje, of een website die voor meer aanvragen zorgt. Onze specialisten gaan aan het werk op basis van jouw wensen en doelen en maken een website geheel afgestemd op jouw doelgroep. Ons webdesign bureau specialiseert zich in het maken van budget vriendelijke WordPress websites die voldoen aan alle moderne criteria. Zo zorgen wij ervoor dat de website responsive is, dus goed te gebruiken op mobiel en tablet en een moderne uitstraling krijgt. Daarnaast werken wij met een gebruiksvriendelijk CMS waardoor ondernemers zelf aanpassingen kunnen maken op hun site. Op deze manier kan je zelf de website up-to-date houden en inspelen op de laatste trends binnen je vakgebied! Lees hier meer over websites en wat we voor jou kunnen doen.

Webwinkels

Altijd en overal jouw producten verkopen? Met jouw eigen webwinkel is het makkelijker dan je denkt. De Onliners ontwerpen, bouwen, vullen en onderhouden online webwinkels die werken. We halen technische zorgen bij je weg zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Juist: je producten en je klanten. Dus waar wacht je nog op? Ontdek meer over webwinkels

De Onliners dienst webwinkel mockup
De Onliners website hosting afbeelding van zwarte router

Goedkope Hosting

Iedere website op het internet staat ergens op een server om de website 24 uur per dag online te houden. Het huren van een stukje ruimte op een server noemen we hosting. Hosting is bij De Onliners super goedkoop. Uiteraard zijn er grote partijen waar het nog goedkoper kan, maar daar wordt je niet persoonlijk geholpen als je vragen hebt of je website wilt verhuizen.

Veel gestelde vragen

De kosten voor het laten maken van een website bij De Onliners zijn vanaf €450,- excl. btw 

Een webwinkel laten maken kost bij De Onliners €750,- excl. btw

Ja, je betaalt bij een website of webwinkel ook altijd voor hosting. Dit zorgt ervoor dat je website online blijft.
Je betaal je €9,99 per maand voor de hosting van je website

De Onliners zorgen er voor dat jouw website technisch klaar is. Hierbij hoort het ontwerp en het klaarzetten van alle pagina's.

Wat er niet bij zit is:

  • Het schrijven van jouw teksten.
  • Het maken van foto's.
  • Het uploaden van alle producten (wij helpen je hier wel bij)

Jazeker! Er staat altijd iemand voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zodat jij kan bepalen of ons webdesign bureau goed bij jouw bedrijf past.

Dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken en een offerte op maat kunnen maken.