WordPress website laten maken

Binnen 4 weken heb jij een professionele responsive website met gebruiksvriendelijk CMS!

Budget vriendelijk

€ 450,-

Gebruiksvriendelijk

WordPress CMS + Online bootcamp

Responsive

Mobiel en tablet

Snel geleverd

Binnen 4 weken online

Is het voor jouw onderneming tijd voor een nieuwe website?

De oplossing is hier! Ook jij kunt voor een mooie prijs je website laten maken door De Onliners. Of je nou op zoek bent naar een professioneel online visitekaartje, of een website die voor meer aanvragen zorgt. Onze specialisten gaan aan het werk op basis van jouw wensen en doelen. Hieruit maken ze een website geheel afgestemd op jouw doelgroep. 

Ons webdesign bureau specialiseert zich in het maken van budget vriendelijke WordPress websites en webwinkels die voldoen aan alle moderne criteria. Zo zorgen wij ervoor dat de website goed te gebruiken is op mobiel en tablet. Daarnaast voorzien we iedere website van een modern design waardoor de website langer mee gaat en minder snel aan vervanging toe is. Ook werken wij met een gebruiksvriendelijk CMS waardoor ondernemers zelf aanpassingen kunnen maken op hun site. Op deze manier kan je zelf kleine aanpassingen maken om alles up-to-date te houden en in te spelen op (bijvoorbeeld) de laatste trends binnen jouw vakgebied!
Onliners werkwijze website laten maken

Ons werkproces

We beginnen ieder project met een intake waarin wij jouw wensen en doelen inventariseren. Ook willen we alles te weten komen over jouw bedrijf en je klanten.

Na de inventarisatie gaan we aan de slag met een concept ontwerp. Hierin proberen we meteen al jouw wensen te verwerken.

Mocht het concept niet helemaal zijn wat je in gedachte had dan krijg je de mogelijkheid om hier nog aanpassingen op te maken. Dit gebeurt in een feedback ronde.

Hoera! Als alle feedback verwerkt is zetten wij je nieuwe website online. Tijd om al je klanten, kennissen, vrienden en natuurlijk je familie het te laten weten!

wil jij weten hoe je huidige website ervoor staat?

Wil je weten of jouw website aan vervanging toe is? De Onliners scant vandaag nog jouw website en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk gratis en voor niks!

Altijd en overal je eigen afbeeldingen en teksten aanpassen

De websites die wij bouwen zijn gebouwd in WordPress en opgezet in Elementor. Met Elementor kan je met “drag en drop” super snel en efficient je teksten aanpassen. Zo kan je snel acties op je website zetten, of snel extra werknemers op je website zetten. Alle websites die wij opleveren zullen met deze editor aan te passen zijn. Een kind kan de was doen!

Waarom de onliners een juiste match voor jou is

Budget vriendelijk

Wij zijn er voor startende en (middel)kleine ondernemers, hier is ook onze prijs op aangepast.

Snel online

Wij streven er naar om iedere website binnen 4 weken te (her)bouwen en online te zetten.

Goede kwaliteit

Onze webdesigners maken websites die voldoen aan alle moderne eisen. Hierbij letten wij op mobiel vriendelijk en modern design.

Zelf aanpassingen kunnen maken

Zijn jouw openingstijden veranderd? Of is er een nieuwe dienst bij gekomen? Misschien dat je toch net die tekst iets anders wilt.. Vaak is dit voor ondernemers een lastige opgave, of kan dit helemaal niet. Hier zal je bij ons geen last van hebben. Onze webdesigners maken jouw website op WordPress. Wordpess is een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee jij zelf dingen aan kan passen in je website, hier is geen kennis van code voor nodig.


Iedereen die een website door ons laat bouwen krijgt hier een bootcamp (online training) bij waarin wij digitaal uitleggen hoe jij iets kan aan passen in jouw website. Mocht je hier geen zin in hebben of simpelweg geen tijd, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor je verzorgen.

Een onliners wordpress website laten maken

De Onliners is een nieuw initiatief om ondernemers op een betaalbare manier online te krijgen. Onze webdesigners hebben jaren ervaring met ondernemers uit verschillende sectoren. Ons gezamenlijke doel hierbij is om ondernemers een website te bieden waar ze nog jaren plezier van hebben en in de loop der jaren hun ondernemingsdoelen mee kunnen behalen. Wij produceren websites in alle soorten en maten, maar zorgen er altijd voor dat deze bij jouw bedrijf en je doelgroep passen. Hierdoor ziet het er niet alleen goed uit, maar boekt het ook echt resultaat.

Wanneer je De Onliners inschakelt, beginnen we met een intake gesprek met één van onze experts. Hierin bespreken wij jouw wensen en doelen. Daarna krijg je een concept website opgeleverd. Het is altijd mogelijk dat het niet exact is wat je voor ogen hebt. Hier is een feedback moment voor, waarin jij en jouw specialist nog een keer door de website heen gaan om dingen aan te passen en tot een perfect eind resultaat kunnen komen!

Wil je eerst meer informatie over een samenwerking met De Onliners of wil je direct aan de slag? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop.

Deze klanten gingen je voor

Wat kost een website?

Standaard website

Excl. hosting van € 9,99 p.m.

450
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Gebouwd met WordPress
 • Eigen huisstijl doorgevoerd
 • Binnen 4 weken online
 • Zelf makkelijk aanpasbaar
 • Inclusief: Homepage, Diensten, Over ons en Contact
 • Social media in je website
 • inclusief WordPress uitleg

Start vandaag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Je zit nergens aan vast en kunt zo een goede indicatie ontvangen van wat je gaat krijgen voor welke prijs.

  Je kunt hier details kwijt over je aanvraag.
  Scroll naar top