Website laten maken?

Wij leveren je een professionele WordPress website snel geleverd

Gebruiksvriendelijk

WordPress CMS + Online bootcamp

Responsive

Mobiel en tablet

Professionele WordPress website voor een klein budget

Ben jij een starter, zzp’er of heb je een kleine onderneming met een beperkt budget? En heb je hard een website nodig voor jouw bedrijf? Dan kan je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan om kosten te besparen. De vraag is alleen of je hiermee wel echt bespaart. Als je geen of weinig ervaring hebt met het bouwen van een website, kost dit je onnodig veel tijd. Bovendien is de kans groot dat er door onwetendheid technische foutjes insluipen, die je website vertragen of uiteindelijk tot grotere problemen kunnen leiden. Zonde als je daardoor alsnog hulp moet inschakelen en hier extra geld aan kwijt bent.

Gelukkig hoeft het laten maken van een website of professionele webshop helemaal niet veel te kosten! Voor een kleine investering bouwen wij voor jou een WordPress website die aan alle criteria voldoet, eenvoudig zelf te onderhouden is én goed vindbaar is voor jouw klanten. Valt mee toch? Zo houd jij kostbare tijd over voor je core business en heb je die inverstering in no-time weer terugverdiend.

Een website laten maken door De Onliners

Wat jouw wensen of doelen ook zijn; wij doen er met onze kennis en expertise alles aan om jou van een website te voorzien waar je écht trots op bent. Het is immers het digitale visitekaartje van jou of je bedrijf. Ons creatieve team heeft jarenlange ervaring met ondernemers uit allerlei soorten branches. Hierdoor weten we precies wat het beste bij jouw wensen past.

Bovendien vinden we het belangrijk dat je de website na oplevering makkelijk zelf kan onderhouden – zelfs als je op dit moment nog een leek bent. Daarom werken we altijd met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Ook stomen we je met behulp van een online bootcamp klaar om zelf aan de slag te kunnen. Hierbij krijg je toegang tot onze online training en kennisbank. Zo leer je nog eens wat!

Dit is hoe wij werken

Stap 1

Contact opnemen

Heb je besloten dat je jouw website door De Onliners wil laten maken? Goede keuze! Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen of geef ons een belletje.

Stap 2

Intake gesprek

Zodra we jouw aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met je op voor een intake gesprek. Hierbij ga je in gesprek met één van onze specialisten. We bespreken jouw wensen en doelen voor de website. Daarnaast willen we graag meer over je te weten komen. Wie ben je, wat doe je met je bedrijf en wie zijn jouw klanten? Zo hebben we een mooie inventarisatie om aan de slag te gaan met een concept dat helemaal bij jou past.

Stap 3

Materialen aanleveren

Na het intake gesprek vragen we je om alle benodigde materialen. Denk aan teksten, beelden, logo’s en eventueel wensen met betrekking tot de huisstijl. Hebben we alle assets ontvangen? Dan gaan we aan de slag met het concept!

Stap 4

Concept uitwerken

Zodra we alle benodigdheden van je hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het concept. We bouwen de website in WordPress en maken hierbij gebruik van Elementor. Hiermee zijn pagina’s eenvoudig in te richten door middel van ‘drag & drop’. Dit maakt het heel eenvoudig om tekst en beeld toe te voegen, waardoor je jouw website straks makkelijk zelf onderhoudt. In onze online bootcamp leggen we je precies uit hoe het werkt. No worries, deze krijg je er gratis en voor niets bij! En wil je toch liever dat wij het voor je doen? Uiteraard ook geen probleem.

Stap 5

Feedbackronde

Omdat we willen dat je een website hebt waar je trots op bent, krijg je van ons één kosteloze feedbackronde*. Samen met de specialist ga je door het concept heen. Mochten er puntjes zijn die nog niet helemaal naar wens zijn, dan passen we dit uiteraard nog met liefde voor je aan.

*Voor aanpassingen na de eerste ronde betaal je een meerprijs.

Stap 6

Livegang

Zodra we alle feedback hebben verwerkt, zetten we jouw gloednieuwe website online. We overhandigen je alles wat je nodig hebt, zodat jij kan gaan shinen met je prachtige, eigen website. Laat die klanten maar komen!

Dit is wat je van ons krijgt

WordPress website in jouw huisstijl

Binnen 4 weken online

Responsive design (mobielvriendelijk)

Eenvoudig zelf aan te passen

Met integratie van social media

1x kosteloze feedbackronde

Gratis online bootcamp en toegang tot onze kennisbank

Hosting voor slechts €9,99 per maand

Zelf eenvoudig je website aanpassen

De websites die wij bouwen zijn gebouwd in WordPress en opgezet in Elementor. Met Elementor kan je met “drag en drop” super snel en efficient je teksten aanpassen. Zo kan je snel acties op je website zetten, of snel extra werknemers op je website zetten. Alle websites die wij opleveren zullen met deze editor aan te passen zijn. Een kind kan de was doen!

Laat je website door ons maken!

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op via onderstaande knop; je zit nergens aan vast.