Website laten maken in Hoorn

Wil jij een website laten maken in Hoorn? Ons webdesign bureau helpt jou snel en betaalbaar.

Budget vriendelijk

Vanaf eenmalig €450,- of €55,- p.m.

Gebruiksvriendelijk

WordPress CMS en WooCommerce

Responsive

Mobiel en tablet

Snel geleverd

4 tot 6 weken online

Jouw webdesign partner
in hoorn

Hoorn opgelet! De Onliners is een nieuw initiatief gemaakt voor jou. Wij helpen kleine ondernemers online. Hierdoor kan jij goedkoop een website laten maken. Wil je ook online producten gaan verkopen? Dan kan je ook een webwinkel laten maken voor jouw onderneming. De webdesigners van De Onliners maken websites die zorgen dat jouw bedrijf online goed functioneert. Door onze lage kosten verdien jij als ondernemer dus snel jouw investering terug. Een goede website zorgt voor meer verkopen/aanvragen. vindbaarheid en informatie voorziening. Wij helpen je graag bij het opzetten van jouw ideale website. We bouwen de website via WordPress dus jij kunt ten alle tijden de teksten, afbeeldingen en layout op jouw website wijzigen en aanpassen naar de behoefte van jouw bedrijf. Dus website laten maken in Hoorn? Wij staan voor jou klaar om te zorgen dat jij online een stapje voor op de concurrentie bent.
Webdesign bureau de onliners

Ons webdesign werkproces

We beginnen ieder project met een intake waarin wij jouw wensen en doelen inventariseren. Ook willen we alles te weten komen over jouw bedrijf en je klanten.

Na de inventarisatie gaan we aan de slag met een concept ontwerp. Hierin proberen we meteen al jouw wensen te verwerken.

Mocht het concept niet helemaal zijn wat je in gedachte had dan krijg je de mogelijkheid om hier nog aanpassingen op te maken. Dit gebeurt in een feedback ronde.

Hoera! Als alle feedback verwerkt is zetten wij je nieuwe website online. Tijd om al je klanten, kennissen, vrienden en natuurlijk je familie het te laten weten!

Na oplevering zorgen wij voor het technisch onderhoud en de algemene veiligheid door middel van maandelijkse updates.

Blijf jij de online concurrentie in hoorn voor? laat je website testen!

Wil je weten of jouw website aan vervanging toe is? Of weten hoe jij het doet tegenover jouw concurrenten in Hoorn? De Onliners scant vandaag nog jouw website en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk gratis en voor niks!

Waarom de onliners Hoorn de juiste match voor jou is

Goedkope website laten maken

Wij zijn er voor startende en (middel)kleine ondernemers, hier is ook onze prijs op aangepast.

super Snel online

Wij streven er naar om iedere website binnen 4 weken te (her)bouwen en online te zetten. Dit kan ook binnen een week.

Goede kwaliteit

Onze webdesigners maken websites die voldoen aan alle moderne eisen. Hierbij letten wij op mobiel vriendelijk en modern design.

Goedkope wordpress webhosting

Bij ons betaal je een eerlijke maandelijkse prijs voor je hosting. Wij investeren veel in onze servers waardoor jouw website optimaal draait.

Meer verkopen dankzij
een goed design

Jij in Hoorn wilt meer dan alleen een website. Wanneer het laten maken van een website commercieel gericht is, is het belangrijk dat deze investering ook rendement opbrengt. De bezoekers die op jouw website komen moeten organisch naar een eind bestemming geleid worden waar jij meer door kan verkopen. 

De webdesigners van De Onliners weten wat bezoekers aanspreekt en kunnen dit in het ontwerp van jouw website toepassen, zodat er meer conversie behaald kan worden. Jouw bedrijf in Hoorn heeft veel baat bij het laten bouwen van een website door een professional.

Boekenwinkel Hoorn met website van de onliners

Een onliners wordpress website laten maken

De Onliners is een nieuw initiatief om o.a. ondernemers uit Hoorn op een betaalbare manier online te krijgen. Onze webdesigners hebben jaren ervaring met ondernemers uit veel verschillende sectoren. Ons gezamenlijke doel hierbij is om ondernemers een website te bieden waar ze nog jaren plezier van hebben en in de loop der jaren hun ondernemingsdoelen mee kunnen behalen. Wij produceren websites in alle soorten en maten, maar zorgen er altijd voor dat deze bij jouw bedrijf en je doelgroep passen. Hierdoor ziet het er niet alleen goed uit, maar boekt het ook echt resultaat.

Wanneer je ons inschakelt, beginnen we met een intake gesprek met één van onze experts. Hierin bespreken wij jouw wensen en doelen. Daarna krijg je een concept website opgeleverd. Het is altijd mogelijk dat het niet exact is wat je voor ogen hebt. Hier is een feedback moment voor, waarin jij en jouw specialist nog een keer door de website heen gaan om dingen aan te passen en tot een perfect eind resultaat kunnen komen!

Wil je eerst meer informatie over een samenwerking met De Onliners of wil je direct je website laten maken in Hoorn? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop.

Deze klanten gingen je voor

Wat kost een website?

Standaard website

Excl. hosting van € 9,99 p.m.

450
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Gebouwd met WordPress
 • Eigen huisstijl doorgevoerd
 • Binnen 2 weken online
 • Snelle laadtijd
 • Inclusief: Homepage, Diensten, Over ons, Contact en
 • Social media in je website
 • inclusief WordPress bootcamp

Standaard webwinkel

Excl. hosting van € 19,99 p.m.

750
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Gebouwd met WordPress + WooCommerce
 • Eigen huisstijl doorgevoerd
 • Binnen 2 weken online
 • Snelle laadtijd
 • Inclusief: Homepage, Over ons, Contact en natuurlijk de shop
 • Social media in je website
 • inclusief WordPress bootcamp
 • Toegang tot webshop bootcamp (momenteel in bouw)
 • Mollie betaalmethodes (iDeal)
 • Disclaimer + Algemene voorwaarden

Een eerlijke prijs voor jouw website

Vaak zien we dat ondernemers geen website nemen omdat deze kosten niet terug verdiend worden. Het resultaat daarvan is dat we zien dat ondernemers zelf hun website gaan maken, negen van de tien keer levert dit een slecht resultaat op. Door onze prijzen laag te houden zorgen wij ervoor dat jij makkelijk je investering terug kan verdienen en er ook nog eens een professionele website aan over houdt! Een goede website hoeft niet duur te zijn, helemaal niet als je een kleine ondernemer bent. Let daarom extra goed op dat jouw webdesigner goed bij jouw bedrijf past, voordat je met een partij in zee gaat. 

Start vandaag!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Je zit nergens aan vast en kunt zo een goede indicatie ontvangen van wat je gaat krijgen voor welke prijs.

  Je kunt hier details kwijt over je aanvraag.