Website laten maken Wormerveer

Binnen 4 weken heb jij een professionele responsive website of webwinkel met gebruiksvriendelijk WordPress CMS!

Budget vriendelijk

Vanaf eenmalig €450,- of €55,- p.m.

Gebruiksvriendelijk

WordPress CMS en WooCommerce

Responsive

Mobiel en tablet

Snel geleverd

4 tot 6 weken online

een website laten maken in wormerveer?
de Onliners staan voor je klaar!

Voor alle ondernemers uit Womer en Womerveer hebben we een mooi aanbod. Ben jij opzoek naar een betrouwbare partij in de streek om je nieuwe website of webshop te maken? Wij hebben de oplossing voor jou! Jij kunt voor €450,- eenmalig of €55,- per maand (voor één jaar) een website laten maken in Wormer! Daarnaast kunnen wij ook een webwinkel maken voor jouw onderneming voor maar €750 eenmalig of per maand €95 (voor één jaar). Wij van De Onliners maken websites die verkopen of voor meer aanvragen zorgt. We bouwen de website via WordPress dus jij kunt ten alle tijden je gemaakte webwinkel of website wijzigen en aanpassen naar de wensen van jouw onderneming. Er staat een team van webdesigners uit Wormerveer voor jou klaar om te zorgen dat je website gaat werken.
Onliners werkwijze website laten maken

Ons webdesign werkproces

We beginnen ieder project met een intake waarin wij jouw wensen en doelen inventariseren. Ook willen we alles te weten komen over jouw bedrijf en je klanten.

Na de inventarisatie gaan we aan de slag met een concept ontwerp. Hierin proberen we meteen al jouw wensen te verwerken.

Mocht het concept niet helemaal zijn wat je in gedachte had dan krijg je de mogelijkheid om hier nog aanpassingen op te maken. Dit gebeurt in een feedback ronde.

Hoera! Als alle feedback verwerkt is zetten wij je nieuwe website online. Tijd om al je klanten, kennissen, vrienden en natuurlijk je familie het te laten weten!

Na oplevering zorgen wij voor het technisch onderhoud en de algemene veiligheid door middel van maandelijkse updates.

wil jij weten hoe je huidige website ervoor staat?

Wil je weten of jouw website aan vervanging toe is? De Onliners scant vandaag nog jouw website en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk gratis en voor niks!

Waarom de onliners uit Wormerveer de juiste match voor jou is

Budget vriendelijk

Wij zijn er voor startende en (middel)kleine ondernemers, hier is ook onze prijs op aangepast.

Snel online

Wij streven er naar om iedere website binnen 4 weken te (her)bouwen en online te zetten.

Goede kwaliteit

Onze webdesigners maken websites die voldoen aan alle moderne eisen. Hierbij letten wij op mobiel vriendelijk en modern design.

Wormerveer, laat je website door de onliners maken!

Een website is voor veel ondernemers een essentiële inkomsten bron. Meestal is het zelfs het eerste contactmoment met je potentiële klant. Dan wil je toch dat je website op orde is en je bedrijf in een goed daglicht zet? Logisch! De Onliners kan daar voor zorgen, wij maken het super simpel om voor klanten je producten te kopen of contact met je op te laten nemen. We optimaliseren jouw website voor je eigen ondernemers doelstellingen. Als flexibiliteit voor jou als ondernemer belangrijk is, dan kan je met onze website een homerun slaan. Websites die wij opleveren zijn gemaakt in Elementor een visuele editor waarbij jij in real-time je website kunt aanpassen. 

Een onliners wordpress website laten maken

De Onliners is een nieuw initiatief om ondernemers op een betaalbare manier online te krijgen. Onze webdesigners hebben jaren ervaring met ondernemers uit verschillende sectoren. Ons gezamenlijk doel hierbij is om ondernemers een website te bieden waar ze nog jaren plezier van hebben en in de loop der jaren hun ondernemingsdoelen mee kunnen behalen. Wij produceren websites in alle soorten en maten, maar zorgen er altijd voor dat deze bij jouw bedrijf en je doelgroep passen. Hierdoor ziet het er niet alleen goed uit, maar boekt het ook echt resultaat.

Wanneer je De Onliners inschakelt, beginnen we met een intake gesprek met één van onze experts. Hierin bespreken wij jouw wensen en doelen. Daarna krijg je een concept website opgeleverd. Het is altijd mogelijk dat het niet exact is wat je voor ogen hebt. Hier is een feedback moment voor, waarin jij en jouw specialist nog een keer door de website heen gaan om dingen aan te passen en tot een perfect eind resultaat kunnen komen!

Wil je eerst meer informatie over een samenwerking met De Onliners of wil je direct een website laten maken in Wormerveer? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop.

Deze klanten gingen je voor

Wat kost een website?

Standaard website

Excl. hosting van € 9,99 p.m.

450
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Gebouwd met WordPress
 • Eigen huisstijl doorgevoerd
 • Binnen 2 weken online
 • Snelle laadtijd
 • Inclusief: Homepage, Diensten, Over ons, Contact en
 • Social media in je website
 • inclusief WordPress bootcamp

Standaard webwinkel

Excl. hosting van € 19,99 p.m.

750
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Gebouwd met WordPress + WooCommerce
 • Eigen huisstijl doorgevoerd
 • Binnen 2 weken online
 • Snelle laadtijd
 • Inclusief: Homepage, Over ons, Contact en natuurlijk de shop
 • Social media in je website
 • inclusief WordPress bootcamp
 • Toegang tot webshop bootcamp (momenteel in bouw)
 • Mollie betaalmethodes (iDeal)
 • Disclaimer + Algemene voorwaarden

Start vandaag, Wormerveer!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Je zit nergens aan vast en kunt zo een goede indicatie ontvangen van wat je gaat krijgen voor welke prijs.