Blush

Wat is blush?

Een schoonheidsbehandeling bij B.L.U.S.H. is meer dan alleen uiterlijke verzorging. Naast de uiterlijke verzorging wordt er ook gekeken naar je innerlijke verzorging, die minstens zo belangrijk is. Naast de onderscheidende factor van innerlijke verzorging is er nog een bijzonder aspect aan B.L.U.S.H.: de salon bevindt zich in een conceptstore. In deze conceptstore bevinden zich Le Nou Tattoo, Le Nou Hair by Celine en barbier Revive. 

vraag van de klant

Blush heeft De Onliners gevraagd om een website te maken als online visitekaartje. Een website waarop alle informatie van het bedrijf te vinden is, maar ook een plek vanuit waar contact gelegd kan worden voor vragen of afspraken. 

Afspraak maken

Als eerste stap hebben we het voor B.L.U.S.H mogelijk gemaakt afspraken in te plannen via een contactformulier. Dit is een simpele manier waarop mensen contact kunnen leggen met het bedrijf en er gemakkelijk op gereageerd kan worden zonder dat er een heel systeem achter hoeft te zitten. 

Murad

B.L.U.S.H. maakt gebruik van het merk Murad, ontwikkeld door dermataloog. Op de website is er een pagina waarop alles wordt uitgelegd over het product en waarom dit product gebruikt wordt. 

Blush website op iphone

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.