Rugby Academy Midden Oost

Wat is Rugby academy midden oost?

Rugby Academy Midden Oost, afgekort (RAMO), biedt jonge gemotiveerde jongens en meisjes vanaf 12 jaar uit de hele regio Midden- en Oost Nederland een gecombineerde middelbare school – Topsportopleiding aan. Dat vraagt natuurlijk een hoop inzet en discipline van de deelnemers, maar de beloning is dan ook uniek te noemen, geweldige trainingen, nationale – en internationale wedstrijden en niet te vergeten een Topsportstatus!

De hoop van Rugby Academy Midden Oost is dat al deze jonge talenten uiteindelijk uitgroeien tot in ieder geval spelers van het Nederlandse team. en …. misschien wel de Olympische rugbyers! 

wat was de wens van de klant?

Omdat de website van Rugby Academy Midden Oost was verouderd kwam de klant bij De Onliners met de vraag om voor hen nieuwe website te ontwerpen. Rugby Acadmey midden oost gaf aan dat de huidige huisstijl niet meer aansloot bij hun Acadmy. Zo moest het een professionele maar ook speelse uitstraling hebben,  “Work hard, play harder” is dan ook de slogan van  Rugby Academy Midden Oost. De website heeft meerdere doelgroepen zoals huidige maar ook nieuwe spelers en hun ouders. Zij willen up to date blijven over de laatste ontwikkelen van de acadmy of zich aanmelden voor de opleding.

inschrijfformulier op maat

De wens voor de nieuwe website was dat ouders van de spelers hun kind direct via de website konden aanmelden. Dit heeft als voordeel dat de aanmelding en administratie gemakkelijk en snel verloopt voor zowel de organisatie als de toekomstige speler. Voorheen gebeurde de aanmelding van een nieuwe speler met een PDF dat handmatig ingevuld en opgestuurd moest worden.

De Onliners hebben het oude PDF formulier vertaald naar een digitaal inschrijfformulier waar gebruikers zich kunnen laten informeren over de voorwaarden en direct een aanmelding kunnen versturen naar de administratie van de academy.

Online Agenda

De nieuwe website heeft een online agenda waar Rugby Academy Midden Oost aankomende evenementen en training mee kan delen. Zo kunnen de leden via de website kijken wat hun planning is. Geïnteresseerde mensen kunnen zien wanneer de eerst volgende expo is, waar nieuw talent de academy kan bezichtigen op locatie. Evenementen in de agenda kunnen gelinkt worden aan blog posts zodat gebruikers de mogelijkheid om een “deep dive” te nemen in het geplande evenement.

een uitgebreide blog met nieuws, evenementen en updates

Rugby Academy Midden Oost houdt zijn leden graag op de hoogte van de laatste gebeurtenissen rondom de opleiding. Training, nieuwtjes en leuke evenementen kunnen bekeken worden op het nieuws gedeelte van de website.

Om het overzicht te behouden zijn er verschillende catagoriën gemaakt waarmee gebruikers gemakkelijk de content kunnen waar ze opzoek naar zijn. Zo is Rugby Academy is actief op verschillende social media kanalen waar ze after movies van trainingen of evenementen plaatsen voor de spelers. Het nieuws gedeelte van de site (blog) is een verzameling van de laatste updates vanuit de Academy. Met het nieuws gedeelte van de website worden spelers op de hoogte gehouden de laatste ontwikkelingen, trainingsroosters en leuke evenementen. 

Web animaties

Web animaties zijn niet alleen mooi maar kunnen ook goed de persoonlijkheid van een merk of organisatie laten blijken. Omdat Rugby Academy Midden Oost een organisatie is vol actieve trainers en leden zijn er web animtaties toegevoegd die dit aspect tonen. Doormiddel van het toevoegen van web animaties in de “hero” teksten krijgt de website een sportieve en bewegelijke uitstraling. De animaties worden ingeladen en getoond zodra de browser de pagina laadt.

Rugby academy midden oost website op mobiel

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.