Oslo beers

Wat is Oslo beers?

Om de hoek van het Surinameplein, randje Amsterdam-west, is Oslo Beers gevestigd. Een gezellig café waar het bier uit de tap blijft stromen en waar je heerlijk op het terras kunt wegdromen in de zomer maanden.

Bij Oslo Beers kan je terecht voor een rustig ontbijtje, een uitgebreide lunch of een heerlijke diner met als toetje een borrel met wijn of bier. Kortom je kunt bij Oslo Beers de hele dag langs om te genieten op hun mooie terras. Hun specialiteit zit hem toch wel echt in hun diverse bieren. Bij Oslo Beers kan je namelijk zelfs je eigen bier tab reserveren. Ontzettend leuk voor een verjaardag, een vrimibo met collega’s of gewoon gezellig met je vrienden! De bier tabs zorgen voor een unieke ervaring bij Oslo Beers die je graag snel wilt herbeleven.

Oslo Beers is samen met Café Zurich het kleine broertje van Karaat Amsterdam. Deze drie restaurants zijn dan ook dé drie hotspots van Amsterdam met ieder zijn eigen karakter. Wat ze wel alle drie gemeen hebben is de sfeer, gezelligheid en het heerlijke eten.

wat was de wens van de klant?

De voormalige website van Oslo Beers paste niet meer bij hun nieuwe stijl en dus moest er een redesign komen. Gelukkig is dat voor De Onliners een helemaal geen probleem! Voor een nieuw, fris design hebben wij eerst gekeken naar het restaurant van Oslo Beers, wat de sfeer is die zij willen neerzetten en naar de kleuren die binnen bij Oslo Beers terug komen. Ook hebben wij gekeken naar de menu kaarten. Al deze elementen hebben wij meegenomen en terug laten komen op de website. Zo komen de kleuren die wij hebben gebruikt op de website terug in hun menu kaart en hun interieur. Zo ook voor het lettertype en de stoere maar gezellige sfeer die zij hebben bij Oslo Beers.

Door kleuren, lettertypes en de juiste sfeer terug te laten komen in de website hebben wij niet alleen een mooie site voor Oslo Beers gemaakt maar ook gelijk hun online visite kaartje! Klanten weten nu precies wat ze van Oslo Beers kunnen verwachten en waarom ze juist vooral daar heen moeten!

Afbeeldingen helpen ook heel goed bij het maken van een goede indruk. Daar hebben wij op de website van Oslo Beers veel gebruik van gemaakt, vooral omdat hun afbeeldingen ook heerlijk en mooi eruit zien. Op elke pagina hebben wij ruimte gecreëerd voor een aantal afbeeldingen. Deze kunnen heel goed de teksten ondersteunen. Daarnaast hebben wij ook een hele pagina toegewijd aan hun lekkere foto’s. Op de impressie pagina kunnen zij heel makkelijk hun eigen foto’s toevoegen, orderen en verwijderen om zo een hele mooie feed te maken van al hun afbeeldingen.

Voor Oslo Beers hebben wij ook gebruik gemaakt van hun Instagram feed onder op elke pagina. De Instagram feed update elk uur zodat de laatste posts steeds op de website komen te staan. De Instagram feed is een ideaal hulpmiddel om je klanten/bezoekers up to date te houden zonder al te veel onderhoud te hebben aan de website zelf. Nog een groot voordeel is dat jouw Instagram op de website lekker opvalt waardoor mensen jouw sneller kunnen gaan volgen. Dat is natuurlijk alleen maar beter voor de groei van jouw bedrijf!

Oslo Beers staat altijd open voor nieuwe talenten binnen de horeca en daarom wilde zij ook graag een vacature pagina waar je ook direct je CV kan opsturen. Met Elementor kan Oslo Beers makkelijk en snel een vacature online zetten en met het contact formulier kunnen geïnteresseerd direct reageren. Dat is niet alleen handig voor Olso Beers maar ook voor de sollicitanten!

 

Cafe zurich mobiele website

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.