De Ark Texel

Lekker onthaasten in een fantastische omgeving. De Ark Texel verhuurd prachtige appartementen op Texel. De omgeving heeft alle ingrediënten voor een perfect verblijf. Uitgestrekte stranden, gevarieerde natuurgebieden, pittoreske dorpjes, leuke restaurants en gezellige terrassen. In Den Hoorn, het zuidelijkste dorpje van Texel hebben ze een karakteristieke boerderij verbouwd tot 8 appartementen. Perfect voor gezinnen en bezoekers die een weekje van Texel willen genieten.

 

wat was de wens van de ark texel?

Het probleem met de oude website was dat deze verouderd was en niet goed de omgeving en de appartementen liet zien. Kortom de oude website verkocht niet de prachtige mogelijkheden die De Ark Texel te bieden had. Aan De Onliners dus de vraag om een moderne website te maken waar goed de appartementen op te zien zijn. Daarnaast was het ook belangrijk om een stukje op de website te hebben over de omgeving.

De website vertalen

Er zijn veel duitse toeristen die op vakantie komen naar Texel. Het was van belang dat deze mensen ook de website konden gebruiken. Hiervoor hebben we de website volledig vertaald.

Je appartement boeken

Nog een functie op de website is dat je direct jouw verblijf kan boeken. Ieder appartement heeft zijn eigen boekingsformulier. De boekings software komt bij een andere partij vandaan, wij hebben hiervoor alleen de integratie gedaan.

De Ark Texel mobiele website

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.