Procon Solutions

Wat is Procon Solutions?

Procon Solutions is gespecialiseerd op het gebied van VeE-beheer en meermalen onderhoudsbegrotingen. Zij zorgen voor de beheer en onderhoud van grotere gebouwen en woningcomplexen. Naast dat zij de onderhoud ervan doen kunnen zij ook goede schattingen maken voor de komende 5, 10 of zelfs 25 jaar. Zij kijken naar de onderdelen en de actuele status van een complex. Op deze manier maken zij een inschatting en creëren zij een begroting.

Naast het onderhouden, beheren en begroten van gebouwen en complexen zijn zij ook een expert op het gebied van projectmanagement en funderingsherstel. Als projectmanagement bespreken zij eerst met de klant de eisen van het project. Dit wordt gecontroleerd en de klant krijgt vervolgens advies op maat gebaseerd op de prijs, kwaliteit en aanpak van het project. Vervolgens wordt de planning gemaakt en afgestemd. Het fijne bij Procon Solutions is dat je er bijna geen omkijken naar hebt. Zij denken met je mee en zorgen ervoor dat de plannen en afspraken waterdicht zijn. Dankzij hun kennis en ervaring binnen het vakgebied hebben zij nu voldoende partners om goede bouwprojecten op te zetten. Zij streven naar kwaliteit en zo weet je dat je bij hen goed zit voor alle projecten.

wat was de wens van de klant?

Procon Solution wilde graag een website voor hun projecten, diensten en informatie over het bedrijf. Voor elke dienst die zij leveren hebben wij er een pagina voor gemaakt. Zo kregen zij per dienst veel ruimte voor uitleg, foto’s en voorbeelden. Wat zij namelijk doen is best complex en uitgebreid en om het voor de klant goed te begrijpen moet je veel informatie geven.

Wat voor Procon Solutions ook belangrijk was, was dat de nieuwe website responsive zou worden. De oude website van Procon Solutions was verouderd en niet responsive. Dit zorgde ervoor dat de website niet toegankelijk was op mobiel. Wij hebben de website helemaal vernieuwd en geoptimaliseerd en dus ook responsive gemaakt! Een goede website werkt op elk device en dat vinden wij bij De Onliners erg belangrijk. Jouw website moet voor iedereen en op elk device toegankelijk zijn. Deze toegankelijkheid zorgt ervoor dat mensen geen irritatie ervaren tijdens het bezoeken van jouw website. Zij zullen een positieve ervaring hebben en dit onthouden en zo eerder terug komen op jouw site. De responsiveness van je website is niet alleen belangrijk voor de ervaring van de klant maar ook de bereikbaarheid. Als mensen niet de website kunnen bezoeken op hun mobiel loop je klanten mis en heb je minder conversie. Veel bedrijven weten niet op welk device hun website bekeken wordt en vaak word de mobiel onderschat, alleen uit onze ervaring is het vaak dat websites heel goed worden bezocht op mobiel. Mensen browsen sneller als ze passief zijn, bijvoorbeeld als iemand staat te wachten, in de trein zit of op de bank hangt. In deze situaties is een klein device ideaal om mee te browsen en zal je minder snel een laptop erbij pakken.

Daarnaast wilde zij ook een portfolio bijhouden van alle projecten die zij doen. Op de projecten pagina kan je hier filteren tussen de diensten om verschillende resultaten te zien. Per artikel die zij schrijven kunnen zij foto’s in een slider uploaden. Op deze manier kunnen zij veel verschillende foto’s laten zien zonder dat de pagina te druk word. De artikelen zijn dankzij WordPress goed bij te houden. Het schrijven van een artikel op WordPress is namelijk heel gebruiksvriendelijk en het is heel makkelijk om er afbeeldingen en video’s eraan toe te voegen. Het beheren van artikelen in WordPress is heel fijn en je kan er met een team aan werken. Als iemand uit het team alle artikelen moet checken voordat het online komt te staan, kan je de artikelen op concept zetten/houden tot het helemaal gecontroleerd is. Daarnaast kan je in WordPress werken met categorieën. Dit is niet alleen voor jezelf overzichtelijk maar ook voor de lezer als diegene alleen geïnteresseerd is in bepaalde topics.

Het resultaat

Deze website bekijken? Klik dan op de knop hieronder

Procon solutions mobiele website