Beichies

Wat is Beichies?

Beichies is een kapsalon gevestigd in Utrecht gerund door twee nichtjes die beide een passie hebben voor het kappersvak. Ondanks het feit dat ze op veel vlakken erg op elkaar lijken hebben ze op zakelijk gebied beiden een andere inbreng. Bij Beichies draait het om een plek waar je jezelf kan zijn: “je bent zoals je haar”. Zij snappen dat haar een deel van je identiteit is. Je omschrijft tenslotte een ander persoon ook vaak aan de hand van het haar.

Vraag van de klant

Beichies is bij ons gekomen om een website te laten maken die het gevoel van de salon projecteert. Voor de website was het belangrijk dat de sfeer van een plek waar mensen hun eigen identiteit kunnen uiten door middel van hun kapsel terug kwam in het design.

Eigen stijl toepassen

Toen Beichies bij De Onliners kwam met de vraag of wij een website voor hen wilde maken, hebben zij zelf een stijl aangeleverd. De stijl die zij aanleverde heeft een persoonlijke waarde voor de eigenaresse van de Beichies. Voor ons was het de uitdaging om de aangeleverde stijl toe te passen in een website die ook voor de gebruiker gemakkelijk te gebruiken is. 

User experience

Omdat de stijl van Beichies al was aangeleverd hebben wij ons met name gericht op de User Experience van de website. Een van onze User Experience Designers heeft zijn kennis ingezet om de website gebruiksvriendelijk te maken zodat de klanten van Beichies precies weten hoe ze door de website kunnen navigeren.

Beichies mobiele website op iphone mockup

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.

Social media implementeren

Omdat Beichies graag actief is op social media hebben zij ons gevraagd of wij hun Instagram posts konden toevoegen aan de site. We hebben ervoor gekozen om een live Instagram feed te plaatsen in de footer. Met deze feed worden de laatste posts weergegeven op de website. Door gebruik te maken van beeld en een “call to action” button is de kans groter dat bezoekers van de website ook een kijkje nemen op de Beichies Instagram.