Hout & Tuin

Arjan Rutte is een hovenier en timmerman, die jouw tuin weer volledig kan laten stralen. Hij is inzetbaar voor vrijwel al jouw tuinwensen, je kan bij hem terecht voor grote en kleine projecten.

Zijn werk bestaat uit het proces van het schetsen van een ontwerp tot het aanleggen van een geheel nieuwe tuin en met alle onderhoudswerkzaamheden zoals onkruid wieden, hagen snoeien, het plaatsen van een nieuwe schutting en al uw straatwerk die erbij horen. Ook voor het plaatsen van een schuur, een vlonder of overkapping draait hij zijn handen niet om.

Het gras is altijd groener bij de buren? Wel als ze Arjan langs hebben laten komen.

Hoe wij Arjan geholpen hebben

Arjan kwam bij De Onliners omdat hij graag een professionele website wilde hebben. Zijn voorgaande website was verouderd en werkte niet meer. Met een beperkt budget hebben wij binnen enkele weken de nieuwe website gebouwd. Het resultaat? De nieuwe website laat precies zien waar Arjan goed in is en geeft bezoekers de mogelijkheid om snel contact op te nemen.

Als hovenier en klusjesman wou hij graag een website waar zijn projecten goed visueel in naar voren kwamen. Daarnaast was het van belang dat mensen hem beter konden vinden en sneller contact met hem op konden nemen.

We hebben de website gebouwd in WordPress in combinatie met Elementor. Hierdoor is het vrij eenvoudig geworden voor Arjan om ook zelf de website te onderhouden of her en der aan te passen.

Een onderhoudsvrije website

Als hovenier weet Arjan als geen ander dat onderhoud veel tijd in beslag kan nemen. Het was daarom ook belangrijk dat wij een onderhoudsvrije website opleverde, kortom een website waar zo min mogelijk onderhoud aan hoeft te gebeuren.

Altijd automatisch up to date via instagram

Veel ondernemers hebben niet veel tijd voor hun website. Ook Arjan heeft daar niet altijd tijd voor. Daarvoor hebben we de website zo gemaakt dat zijn projecten op de website via Instagram ingeladen worden.

Zo’n instagram feed zorgt ervoor dat hij zijn laatste klus alleen nog hoeft te plaatsen op instgram. Daarna wordt het automatisch weergegeven op zijn website. Deze kleine automatiseringen zorgen ervoor dat Arjan minder tijd aan zijn website hoeft te besteden en zich lekker kan focussen op zijn echte werk.

 

Arjan rutte hovenier website voorbeeld

Het resultaat

Deze website bekijken? Klik dan op de knop hieronder

Hulp bij het kiezen van een juiste domeinnaam

We hebben Arjan ook geholpen bij het uitkiezen van de juiste domeinnaam. Dit zien we bij De Onliners als deel van onze service. We denken graag mee met onze klanten om zo tot een beter resultaat te komen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor www.hout-tuin.nl de oorspronkelijke domeinnaam was te lang waardoor het lastig was voor bezoekers of klanten om deze in te typen en te onthouden.