June Amsterdam

een prachtige webshop voor june amsterdam

June Amsterdam is al sinds 2004 aanwezig op de gezellige Albert Cuypmarkt in de bruisende Pijp. Op de Albert Cuypmarkt staan zij met een hun marktkraam maar ook hebben zij daar een winkel in de de straat. Mocht je op de stand niks kunnen vinden kan je altijd naar binnen lopen voor meer kleding items en accessoires. Sinds kort kan je ook via hun webshop online shoppen. Zij bieden daar een groot gedeelte van hun collectie aan. Zij streven naar mooie en betaalbare mode, zowel online als in hun winkel.

Elke dag van de week, behalve op zondag, zijn zij aanwezig op de Albert Cuypmarkt. Zij helpen graag hun vaste klanten maar verwelkomen toeristen en dagjes mensen net zo vrolijk. June Amsterdam geeft graag iedereen een plezierige en goede shop ervaring. En nu doen zij dat ook online! Bij June Amsterdam komt elke week nieuwe kleding items en accessoires binnen. Genoeg reden om de webshop in de gaten te houden om af en toe de Albert Cuypmarkt te bezoeken.

June Amsterdam gaat regelmatig in het buitenland naar specifieke beurzen om daar de beste kleding en accessoires uit te kiezen voor de winkel. Zo hebben zij een unieke, eigenzinnige collectie samengesteld die blijft groeien. Hun collectie bestaat uit allerlei verschillende partonen, kleuren en natuurlijk maten! Voor iedereen zit er iets moois tussen.

June Amsterdam is de eerste website gemaakt door De Onliners. Het was toen een heel leuk en experimenteel project. De klant gaf ons ruimte en tijd om te experimenteren met Elementor en Woocommerce. Omdat alles toen nog nieuw was voor ons hebben we van dit project veel geleerd!

een prachtige webshop voor june amsterdam

June Amsterdam wilde graag voor een gedeelte met hun assortiment online gaan en dus een webshop opstarten. De eigenaar van June Amsterdam is een goede kennis van ons en zo kwamen zij bij De Onliners. Zij wilde vooral een mooie webshop waar zij hun kleding konden tonen. Grote foto’s en duidelijke informatie was voor hun dan ook heel belangrijk. Daar hebben we veel gebruik gemaakt op de webshop.

Wat June Amsterdam ook graag wilde was een aparte pagina voor alle kleding die in de sale is. Zo kunnen mensen makkelijk daarop zoeken. Als zij een item afprijzen komt die item automatisch daar onder te vallen. Dat scheelt hun maar ook de klant veel werk! Dit hebben wij ook met de accessoires gedaan. Door kleding items en accessoires te scheiden creëer je een hele fijne filter voor jouw klanten van jouw webshop. Daarnaast zien klanten ook gelijk wat jij allemaal verkoopt. Mochten ze een leuke kleding item hebben gevonden, en deze willen kopen, dan zien ze ook gelijk dat jij meer verkoopt dan alleen kleding. Zo hoop je dat ze nog iets langer op jouw webshop blijven kijken en hoop je dat zij iets vinden wat zij erbij willen bestellen.

Dankzij Woocommerce kan June Amsterdam heel makkelijk producten aanmaken, bewerken en verwijderen. Woocommerce is erg gebruiksvriendelijk waardoor iedereen kan leren hiermee om te gaan. Omdat het zo makkelijk en gebruiksvriendelijk is bespaar je veel tijd met het beheren van jouw webshop. Wij hebben voor alle nieuwe webshop beheerders artikelen geschreven en een cursus gemaakt om zo iedereen op weg te helpen. Je krijgt van ons bij de oplevering van jouw webshop gratis toegang tot alle cursus afleveringen en artikelen. Het fijne van zo’n kennisbank is dat alle informatie te vinden is op één plek. Dit scheelt jou weer zoeken naar het juiste antwoord. Mocht je er niet uit komen met de cursus of de artikelen staan wij altijd open om jou te helpen bij jouw vragen!

June amsterdam mobiele website

Het resultaat

Wil je weten of jouw website aan vervanging toe is? De Onliners scant vandaag nog jouw website en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk gratis en voor niks!