Cstrong

Wat is cStrong?

cStrong is een onafhankelijke content activivatiebureau. Zij zorgen ervoor voor maximale traffic op websites en maximaliseren sales. Voor elke website maken zij een grondig doordacht plan die zij zelf ook uitvoeren. Of je nu diensten of producten levert, zij zorgen ervoor dat wat jij wilt bereiken op de website, dat ook gaat gebeuren.

Het team bestaat uit 5 professionals uit het marketing vakgebied. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten die ze kunnen inzetten voor optimale conversie, gestroomlijnde sales funnels en doelgerichte content creaties. Geen website, doelgroep of doelstelling is te gek voor cStrong.

cStrong werkt voornamelijk voor maatschappelijke organisaties, onderwijs, de cultuursector en toeristenbranche. Een van de dingen die cStrong echt onderscheid is dat zij liever met hun klanten werken dan voor hun klanten werken. Zij vinden persoonlijk contact en betrokkenheid met de klant erg belangrijk. Hierdoor leren zij de klant, het bedrijf en hun doelen en wensen beter kennen. Dit schijnt ook weer door in het resultaat die zij leveren.

wat was de wens van de klant?

cStrong wilde een op maat gemaakte website die paste binnen hun huisstijl. Als wij een website op maat maken zorgen we er eerst voor de de klant tevreden is met het ontwerp. We maken wireframes die we omzetten naar een klikbaar prototype zodat de klant een goed beeld krijgt van hoe de website eruit komt te zien. Als de klant er helemaal tevreden mee is, beginnen we met het daadwerkelijk bouwen van de website. In de meeste gevallen zorgen wij ervoor wel werkt met WordPress als achterkant. WordPress is namelijk heel gebruiksvriendelijk en goed te onderhouden. Tot nu toe konden al onze klanten hier goed in overweg. Natuurlijk is het aan het begin even wennen. Daarom hebben wij een cursus gemaakt en een kennisbank vol met artikelen geschreven om onze klanten hierin op weg te helpen. Het fijne aan de cursus en de kennisbank is dat je het in je eigen tempo kan doorlopen.

Bij het ontwerpen en het bouwen van een op maat gemaakte website houden wij altijd rekening met responsiveness. Je weet nooit op welk device jouw klant de website gaat bezoeken en daarom houden wij rekening met alle verschillende mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jouw website mooi is op zowel een groot beeldscherm als op een mobiel.

Bij De Onliners maken wij vooral wat simpelere op maat gemaakte websites. Met simpel bedoelen wij niet simpel in het ontwerp maar simpel in de functionaliteiten. Jouw website hoeft ook niet vol te staan met toeters en bellen. Simpel kan vaak juist heel sterk werken. Jouw website heeft dan 1 doel waar mensen voor komen en omdat er weinig afleiding is zal het doel sneller door de bezoeker behaald worden. Mocht je toch behoefde hebben aan een grotere website. Dan zul je merken dat wij van De Onliners dit ook kunnen! Het valt alleen onder een andere naam, namelijk The Pack. The Pack is de grote broer van De Onliners. Onder The Pack maken wij grotere, complexere, op maat gemaakt websites en webshops.

Cstrong mobiel mockup

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.