Ivy Lane

Wat is Ivy Lane?

Ivy Lane is een bedrijf dat bestaat uit een liefde voor alles wat leeft. Met haar liefde voor planten en passie voor design en marketing kan de eigenaresse Didi zich focussen op allemaal. Het bijzondere aan Ivy Lane is dat het kopen van een plant bestaat uit twee onderdelen: de plant en de pot. Zoals Didi zegt: “Ik wil een andere ervaring creëren dan je gewend bent bij planten kopen. Daar mag je een bijzonder potje bij hebben waar je net zo weg van bent, en je mag lekker veel te veel knullige feitjes over je nieuwe plantje weten!”.

Hoe de onliners ivy lane geholpen hebben

Ivy Lane is bij De Onliners gekomen met de vraag of we haar konden helpen haar illustraties en ideeën te verwerken tot een gebruiksvriendelijke webshop. Er was al een duidelijk plan over hoe de webshop er uit zou moeten gaan zien en wat voor soort afbeeldingen/illustraties hierop gebruikt zouden worden. Deze hebben we uiteindelijk verwerkt in de webshop waardoor deze een erg unieke uitstraling heeft.

Mediterraans straatje

De website van Ivy Lane is geïnspireerd op een mooi mediterraans straatje waar je in elk raampje mensen ziet genieten omringd door planten. Door grote kleurvlakken te gebruiken is de website wel kleurrijk geworden maar tegelijkertijd straalt het ook rust uit. 

Productafbeeldingen

Ivy Lane heeft een eigen draai gegeven aan het maken van productfoto’s voor haar webshop. Naast het feit dat elke plant een bijbehorend potje heeft, maakt ze elke foto persoonlijk. De eigen draai die ze mee geeft aan de productafbeeldingen zijn een ware toevoeging aan de stijl van de website.

Wat vindt Ivy Lane?

Fijne ervaring gehad met de Onliners. Ze dachten goed mee en ben erg tevreden met het resultaat dat zij geleverd hebben! Ik zou ze zeker aanraden.

Ivy Lane mobiele webshop op iphone mockup

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de website er nu uit ziet? Klik dan op de knop hieronder om naar de website te gaan.

Plantenarts

Ivy Lane heeft de Onliners gevraagd een blog te bouwen, genaamd de plantenarts. In deze blog kan je filteren op basis van verschillende planten kwaaltjes. Voor deze kwaaltjes wordt er vervolgens een passende oplossing gegeven om het leven van jouw aangeschafte plantje te redden.  Vandaar uiteraard de naam plantenarts.