Bleusz

Bohemian fashion staat hier centraal

Bluesz is een klein, gezellig winkeltje in hartje Purmerend. Astrid, de winkel eigenaresse, is Bluesz begonnen vanuit een passie voor bohemien stijl. Zij is dan ook vaak te vinden op Ibiza markten en evenementen.

Astrid heeft jarenlange ervaring binnen het fashion vakgebied. Van fotografie tot het ontwerpen van kleden tot het verkopen ervan. Zij heeft op bijna elk gebied binnen de mode branche ervaring. Haar jarenlange ervaring laat ze dan ook goed doorschijnen in haar winkel Bluesz.

Met liefde selecteert ze de mooiste kleding items en kiest ze unieke woon accessoires uit die niet in je huis mogen ontbreken. Dit doet ze graag voor haar winkel want bohemien is helemaal haar stijl en voor haar dan helemaal geen straf om er elke dag mee bezig te zijn.

Sinds de pandemie gebeurde ineens bijna alles online en zo ook is Bluesz haar webshop begonnen. Haar webshop loopt nog steeds ontzettend goed en zo zie je maar weer dat je online meer bereik kan krijgen. Ze verkoopt nu haar kleding en woon accessoires door heel Nederland sinds ze is begonnen met haar webshop.

Hoe wij Bluesz hebben geholpen

Bluesz kwam naar De Onliners omdat haar webshop een redesign nodig had. Ze was niet tevreden over haar voormalige webshop en wilde alles helemaal omgegooid hebben. Zij was bij ons bij het juiste adres! Eerst hebben we met haar gezeten en geluisterd naar haar wensen en eisen. Ze had al wat voorbeelden en een goed idee van hoe ze het wilde hebben. Dit werkte heel goed. Wij gingen direct aan de slag en vertaalde haar wensen en eisen naar een hele nieuwe, verbeterende webshop waar ze ontzettend blij mee is!

Als wij samen met de klant hun wensen en eisen bespreken geven wij altijd advies aan de klant om het proces zo goed mogelijk te laten lopen. Sommige wensen zijn bijvoorbeeld niet haalbaar binnen het budget en hier geven wij dan ook altijd transparant advies over zodat de klant niet ineens duurder uit is dan afgesproken. Bij een intake gesprek vragen wij ook altijd om het budget van de klant. Zo kunnen wij hier rekening mee houden zodat het budget past bij de afspraken.

De grootste wens van Bluesz was dat de afbeeldingen mooi op haar website zouden komen te staan. Wij maakte daarom op de website veel gebruik van afbeeldingen, zowel groot als klein formaat. Een van de belangrijkste punten bij het gebruik van (grote) afbeeldingen is dat de kwaliteit van een foto goed is. Het belangrijkste is om grote resolutie foto’s te gebruiken. Als je een kleine afbeeldingen op een plek op jouw website zet die zelf heel groot is word de foto erg onscherp. Dit haalt gelijk de kwaliteit van je website naar beneden. Dit is iets wat veel mensen niet weten en er pas achterkomen nadat de afbeeldingen op de website staan. Wij zorgen er altijd voor dat we dit van te voren al aangeven bij onze klanten. Gelukkig is het geen ramp als jouw huidige foto’s onscherp op de website staan. Dankzij Elementor kan je de afbeeldingen zelf makkelijk wijzigen en op die manier kan je spelen bij wat wel en niet past.

Voordat Bluesz bij ons kwam voor een redesign had zij al een goed lopende webshop. Die moest online blijven staan tot dat we zouden beginnen met de verhuizing. Wij hebben het dan zo geplant dat alle bestellingen en producten meeverhuisde naar de nieuwe webshop. Zo zijn er geen bestellingen of producten verloren gegaan. Het overzetten van de producten scheelde haar ook veel tijd omdat zij niet meer elk product er opnieuw moest inzetten.

Bluesz mobiele website

Het resultaat

Deze website bekijken? Klik dan op de knop hieronder