Gardenmasters

Wat is Garden masters?

Garden masters is een team van hoveniers in de regio Waterland. Zij staan voor kwaliteit en garanderen een persoonlijke en betrouwbare ervaring te beiden bij hun dienstverlening. Het zijn echte experts voor zowel het ontwerp, de aanleg als onderhoud van jouw tuin. Het bedrijf kiest er bewust voor om klein te blijven om zo de kwaliteit waar te borgen.

wat was de wens van de klant?

Het team van Garden Masters had een plek nodig waar zij hun merk en dienst op konden laten zien. Omdat de volledige huisstijl; bus, kleding maar ook de keet, zwart met groen was. Hebben wij er voor gekozen dit ook door te voeren op de website. Omdat de visie van klein blijven ook digitaal doorgevoerd moest worden, besloten wij voor Garden Masters een one-page website te bouwen. Dat betekent dat je één pagina hebt waar alle informatie op te vinden is. We gebruiken scrollable links om naar de verschillende onderdelen te scrollen.

Omdat zowel de tuin als de website goed onderhoud moet krijgen hebben wij de website opgebouwd met Elementor. In combinatie met onze laagdrempelige academy cursus hebben deze vakmannen (en vrouw) het onderhoud zo in eigen beheer! Een makkelijk te onderhouden website dus! 

Om de kwaliteit van de vakmensen te bewijzen hebben we gekozen om zowel portfolio als Google reviews te tonen op de website. Zo kunnen potentiële klanten zowel visueel als schriftelijk overtuigd worden van de toffe dienst van Garden Masters.

Wat vindt garden masters?

De service bij de Onliners is top. Goed gesprek voor af, duidelijke offerte en mijn website was snel online. Ik was zeker niet de makkelijkste maar 100% tevreden

Garden masters mobiele website op iphone

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.