Fashion Chastar

Wat is Fashion Chastar?

Fashion Chastar is een mode bedrijfje, gevestigd in het wereld beroemde World Fashion Centre in Amsterdam. Fashion Chastar maakt gebruik van B2B waarbij zij zelf kleding ontwerpen en maken en dit doorverkopen aan andere winkels. Dit maakt gelijk de website anders dan de meeste andere websites!

Fashion Chaster komt oorspronkelijk uit Italië. Ze zijn begonnen in hun familie atelier en het merk werd steeds succesvoller en groter. Al hun designs worden nog steeds in Italië ontworpen en gemaakt.

wat was de wens van de klant?

Een B2B webwinkel

Fashion Chastar had een B2B webwinkel nodig omdat zij kleding verkopen aan winkels. En natuurlijk kunnen wij dat maken! Een B2B webwinkel werkt anders dan een webshop die je waarschijnlijk gewent bent. Voor de B2B webwinkel hebben wij ervoor gezorgd dat de klant eerst moet inloggen voordat diegene de prijzen kan bekijken. Niet iedereen kan hier zomaar een account aanmaken. Daarvoor moet het account eerst goed gekeurd worden door Fashion Chastar. Zij kunnen dan het KVK nummer checken om te kijken of het bedrijf wel echt een winkel is. Heel handig natuurlijk om te voorkomen dat particulieren via een zakelijk account iets voor zichzelf kopen.

Kleuren die passen bij elk kleding item

Fashion Chastar gebruikt een collectie met veel pastel tinten. Wij wilde een website creëren die paste bij haar collectie en stijl en daarom kozen wij voor de elegante witte kleur in combinatie met licht grijs en navy blue. Door deze kleuren te gebruiken oogt de website rustig en richt je de aandacht op de kleding items, die wel meer kleur bevatten. Zo creëerde wij een webshop wat in balans stond met de kleding items.

Een winkel bij jou in de buurt zoeken

Een hele handige feature die Fashion Chastar heeft op de website, is dat je kan zoeken naar winkels bij jou in de buurt die hun producten verkoopt. Je kan je eigen adres of postcode invullen en aangeven in welke ratio jij wilt zoeken om in de buurt te kijken naar winkels. Super handig voor als jij als klant op de website komt en toch Fashion Chastar kleding wilt kopen. Op deze manier steun je ook gelijk de lokale kleding winkeltjes.

Een webshop die makkelijk te onderhouden is

Wij begrijpen dat Fashion Chastar, en heel veel andere webshop eigenaren, het al druk genoeg hebben met het bedrijf. Met het beheren van een webshop komt veel bij kijken en kan veel tijd kosten, tijd die je misschien in iets anders wilt steken. Daarom maken wij gebruik van Elementor en WooCommerce. Dankzij WooCommerce kan je heel gemakkelijk jouw producten, voorraden, bestellingen en inkomen beheren. Het is gemakkelijk om te leren. Of je nu al ervaring hebt met een webshop of niet, WooCommerce is er voor iedereen. Om er voor te zorgen dat je niet zelf veel hoeft uit te zoeken over WooCommerce hebben wij een WooCommerce cursus gemaakt waarbij wij stap voor stap laten zien hoe alles werkt en waar je alles kan vinden. Ideaal toch? Daarnaast hebben wij ook blog posts geschreven voor als je het makkelijker vind om stap voor stap alles rustig door te lezen.

Het resultaat

Deze website bekijken? Klik dan op de knop hieronder

Fashion Chastar mobiele webshop op iphone