JewelsByLaFen

Wat is JewelsByLaFen?

JewelsByLaFen is een bedrijf dat sieraden verkoopt. Het bedrijf is opgericht door twee jonge ondernemers die een passie hebben voor sieraden. Wat begonnen is als hobby van het delen van sieraden op social media is in een korte tijd uitgegroeid tot online verkoop. Naast de verkoop van hun reguliere collectie bieden ze ook nog iets anders aan: het zoeken van specifieke sieraden op aanvraag. Als klant kun je bij hen terecht voor het zoeken van een specifiek sieraad welke je niet kan vinden. Zij gaan dan aan de slag om jouw specifieke sieraad te zoeken. 

De naam komt voort uit de twee voornamen van de eigenaresses: Larissa en Fenna.

Dus ben je op zoek naar trendy sieraden die je outfit afmaken? Dan kan je bij hen terecht. 

wat was de wens van de klant?

Wat voor de eigenaresses begon als een hobby is uitgegroeid tot een online verkoop van trendy sieraden. Om de bestellingen op de juiste manier te kunnen verwerken hebben zij bij De Onliners aangeklopt om een webshop te laten maken. Dit heeft geresulteerd in een minimalistische webshop waarbij de producten – de trendy sieraden – centraal staan. Door middel van een blokkenstructuur met grote productafbeeldingen ligt de focus op de verschillende soorten sieraden die verkocht worden maar blijft het rustig op het oog. 

 

inspiratie

Met grote sieraden merken als inspiratiebron hebben we voor een “what you see is what you get” navigatiestructuur gekozen. Alle producten zijn gecategoriseerd waardoor de gebruiker gemakkelijk kan filteren, en dus ook gericht kan zoeken naar een specifiek product. Voor hen die graag online oriënteren is het uiteraard ook mogelijk om alle sieraden in een overzicht te zien. Op deze manier worden beide doelgroepen gefaciliteerd en wordt het voor hen makkelijker gemaakt een passend product te vinden en te bestellen. 

 

PostNL koppeling

Om het voor zowel LaFen als voor de klant makkelijk te maken hebben we een PostNL koppeling geïntegreerd. Deze koppeling in combinatie met WooCommerce zorgt ervoor dat geplaatste bestellingen snel verwerkt kunnen worden. Producten kunnen snel aangeleverd worden bij PostNL en daarmee dus ook snel bij de klant aankomen. En wat is er nou beter dan betaalbare trendy sieraden die snel geleverd worden?

 

Jewels by LaFen webshop op mobiel iphone

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.

elementor

De website is gebouwd in Elementor. Elementor is een visuele editor waarbij je de aanpassingen live ziet. We maken gebruik van deze editor omdat het voor de klant gemakkelijk te gebruiken is wanneer de website klaar is. Zo kan de gebruiker in WordPress en Elementor zelf aanpassingen maken aan de website, zoals het toevoegen van nieuwe producten, aanpassen van teksten en afbeeldingen en nieuwe pagina’s aanmaken.