Shift Coaching

Wat is shift coaching?

Shift Coaching het professionele coaching bureau van Cassandra Bertels. Zij is van huis uit organisatie en sociaalpsycholoog. Met meer dan 20 jaar ervaring als adviseur en coach in de profit als zowel de non profit sector. Sinds kort is Cassandra met Shift Coaching voor zich zelf begonnen en biedt nu drie verschillende Coachings trajecten aan.

Cassandra focust zich met haar éénmanszaak op: studiekeuze coaching, loopbaan coaching en women empowerment coaching. De klanten van Cassandra zijn vaak jongvolwassenen en zijn op zoek naar een studie of denken na over het maken van een carrière switch.

Wat was de vraag van de klant?

De vraag van Shift Coaching was voor een website waar mensen Cassandra als professionele coach leren kennen, zich kunnen informeren over de drie coaching trajecten en zich kunnen aanmelden voor een traject. Voor Cassandra was het belangrijk dat haar persoonlijke stijl gereflecteerd werd in het ontwerp van de website. De persoonlijkheid van de eigenaar mocht best blijken, want zonder Cassandra is er geen Shift Coaching.

Met de nieuwe website wilt Shift Coaching meer jongeren aanspreken die na het voorgezet onderwijs of tijdens hun vervolgopleiding moeite hebben met het vinden van een passende studie. De doelgroepen voor de overige traject mochten natuurlijk niet buitengesloten worden. Om dit te realiseren zijn er verschillende web intergrations aan de site toegevoegd.

Webdesign voor een nieuwe (jonge) doelgroep

Voorheen deed Shift Coaching veel loopbaan coaching trajecten. Het streven van Shift Coaching was om meer studiekeuze coachings aanvragen te krijgen met de nieuwe website. Om de nieuwe doelgroep die groten deels uit jongeren en jongvolwassenen bestaat zijn de volgende intergrations toegevoegd aan de website om deze doelgroep tegemoet te komen.

Live Instagram feed

Voorheen deed Shift Coaching veel loopbaan coaching trajecten. Het streven van shiftcoaching was om meer studiekeuze coachings aanvragen te krijgen met de neiuwe website. Om de nieuwe doelgroep, jongeren die op zoek zijn naar een studie zijn er een aantal features toegevoegd aan de website om de doelgroep tegemoet te komen.

Whatsapp chat

Shift Coaching merkte dat ze klanten het prettig vinden om via Whatsapp contact op te nemen en te berichten. Daarom is er gekozen om de standaard “chat pop-up” te vervangen door een whatsapp pop-up. Zo kunnen gebruikers direct Whatsappen met Shift Coaching.

Ontwerpen met Emoji's 🧐

Niet traditioneel maar wel erg leuk en herkenbaar voor de doelgroep. Het vinden van een nieuwe studie moet natuurlijk ook leuk zijn! Omdat Shift Coaching een informeel en persoonlijk coaching stijl heeft voor deze doelgroep sluiten de emoji’s goed aan bij de identiteit van het studiekeuze traject.

Expertise mag blijken

Omdat Cassandra een veel ervaring heeft als beroeps psycholoog en met haar nieuwe bedrijf al veel tevreden klanten heeft mogen deze unieke selling points best gehighligt worden op de website. Hierdoor straalt Shift Coaching autoriteit uit via externe factoren (organisaties en tevreden klanten).

Logo's van betrokken organisaties

Voorheen deed Shift Coaching veel loopbaan coaching trajecten. Het streven van shiftcoaching was om meer studiekeuze coachings aanvragen te krijgen met de neiuwe website. Om de nieuwe doelgroep, jongeren die op zoek zijn naar een studie zijn er een aantal features toegevoegd aan de website om de doelgroep tegemoet te komen.

Succesverhalen

Shift Coaching onderscheid zichzelf met haar achtergrond als beroeps psycholoog en aansluiting bij het Nederlands instituut van psychologen. Ook maakt ze gebruik van erkende methodes zoals de Birkman Methode waarmee mensen hun interesses, gedragsstijlen en behoeftes leren kennen.

Daarom is er op de about pagina’s en sectie toegevoegd met de organisaties waar shift coaching is aangesloten.

Shift coaching mobile site

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.