KARAAT AMSTERDAM

Een website met smaak

In het hart van de Houthavens is een hidden gem te vinden: Karaat Amsterdam. Een gezellig restaurant die staat voor verbinding. Locals komen hier graag samen voor een lekker ontbijtje, uitgebreide lunch of een gezellige diner. Niet alleen de locals zijn welkom bij Karaat Amsterdam, zij hebben de deuren open voor iedereen!

Karaat Amsterdam heeft verschillende vergaderzalen om bij de klant een goede indruk achter te laten. Na het vergaderen kan je genieten van het weer op hun groot terras wat uitkijkt op het IJ. Toch geen tijd om uitgebreid te zitten? Karaat Amsterdam biedt ook to-go broodjes voor onderweg. Zo kun je geniet van Karaat Amsterdam terwijl je onderweg bent.

Karaat Amsterdam staat voor luxe en hun favoriete kleur is dan ook goud. Dit kan je ook goed terug zien in hun interieur want goud is iets wat opvalt bij hun en alles straalt luxe uit.

Hoe wij karaat hebben kunnen helpen

Karaat Amsterdam kwam bij ons met de vraag voor een redesign van hun website. De wens was om de unieke beleving binnen Karaat Amsterdam over te laten brengen via de website. Dit hebben we gedaan door op de website meer ruimte te nemen voor visuals. Ook zijn de verschillende concepten binnen karaat nu beter uitgelicht dan op de voorgaande website. Karaat Amsterdam is namelijk niet alleen een restaurant, het is een combinatie van concepten. Zo is er een bakery, een zaal voor zakelijke evenementen, een sushi restaurant en zijn er biertafels. Al deze concepten hebben nu hun eigen plek binnen de website gekregen.

Naast de verschillende concepten hebben wij gewerkt aan de stijl van karaat Amsterdam. Het restaurant van Karaat Amsterdam straalt luxe uit en daar wilde we op de website ook gebruik van maken. Door te werken met de gouden kleuren in combinatie met wit en zwart weet je op de website al dat je bij hen kwaliteit kan verwachten. De sierlijke letters in combinatie met een strak font geeft een mooi contrast aan de website.

Later wilde Karaat Amsterdam hun concept uitbreiden met een cakes webshop binnen de huidige website. De webshop werkt net iets anders dan je normaal gesproken gewent bent van een webshop. Je kan namelijk een order plaatsten en vervolgens bij het restaurant je order ophalen en bestellen. Dit hebben wij gemaakt voor Karaat Amsterdam met WooCommerce.

Verder wilde Karaat Amsterdam een speciaal order formulier om custom cakes te bestellen. Dit hebben wij op maat gemaakt. Het bijzondere aan het formulier is, is dat de prijs per keuze kan veranderen. De prijs zie je ten alle tijden doorberekenen zodat je weet hoe veel het gaat kosten voor je een bestelling plaatst.

Karaat Amsterdam wilde graag hun website in meerdere talen. Omdat zij veel buitenlandse klanten hebben is dit een hele slimme keuze. Wij hebben voor hen de website in zowel Nederlands als Engels gemaakt. Als er meerdere talen bij een website komt kijken maken wij de website altijd eerst in de ene taal, vaak Nederlands. Als de klant helemaal tevreden is met de website in de eerste taal, zullen wij de website vertalen naar de gewenste talen. Zo ook zorgen wij er voor dat de bezoeker in de navigatie van taal kan switchen.

Om de reserveringen voor het restaurant makkelijker te managen maakt Karaat Amsterdam gebruik van Formitable. Formitable is een gebruiksvriendelijk systeem om een tafel in een restaurant te reserveren. Je kiest een tijdslot en een dag en geeft aan met hoeveel personen je van plan bent te komen. Vervolgens weet Formitable of Karaat Amsterdam op dat moment vol zit, of dat er nog een plekje beschikbaar is. Gasten kunnen zo op hun gemak een plekje reserveren en het scheelt voor Karaat Amsterdam ook veel telefoontjes.

Karaat Amsterdam mobiele website

Het resultaat

Wil je weten of jouw website aan vervanging toe is? De Onliners scant vandaag nog jouw website en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk gratis en voor niks!

Reserverings software formitable

Formitable is de meest toonaangevende e-commerce oplossing voor restaurants. Wij hebben deze software geïntegreerd op de Karaat website zodat bezoekers eenvoudig en snel hun reservering kunnen maken.

Karaat formitable plugin