love.death.pain

een unieke webshop voor love death pain clothing

Love Death Pain is een streetwear kleding merk dat in 2019 is opgericht door de tattoo artiest Snip Art. Hij wilde dat mensen zijn tattoos konden dragen zonder dat het op je huid staat. Dat is hoe Love Death Pain begonnen is. Snip Art gebruikt nu zijn passie voor design en kunst voor het maken van allerlei soorten kleding. Van shirts tot hoodies tot broeken bij Love Death Pain kan je het allemaal bestellen.

Naast kleding kan je ook art prints kopen. Deze grote prints zijn in hoge kwaliteit afgedrukt om zo alle details in de art te behouden.

Het doel van Love Death Pain is om kleding te maken die met trots gedragen kan worden. Zij werken met vele lokale bedrijven in Nederland samen om deze kwaliteit te behalen en dit doen ze met veel passie en liefde voor streetwear en hun vakgebied.

De naam Love Death Pain is gebaseerd op het leven zelf. Dit zie je ook terug in hun logo. Love: een hart wat ons levend houd. Death: de doodskist waar we uiteindelijk allemaal in komen, ongeacht je status of waar je vandaan kwam. Pain: het mes door het hart voor alle pijn in het leven ondanks dat we toch door blijven gaan.

Wat waren de wensen van de klant?

Love Death Pain wilde graag een mooie webshop waarin zij hun producten konden verkopen. Omdat we met producten werkten die veel detail bevat en waarbij het echt om de art draait hebben we voor de webshop gebruik gemaakt van grote foto’s en er ook voor gezorgd dat je veel van het product kan zien. Dat het om de art draait zie je overal op de webshop terug. We hebben veel gebruik gemaakt van grote afbeeldingen en ruimte gegeven voor illustraties op de achtergrond. Dit zorgt ervoor dat de webshop al heel erg eigen en uniek voelt zonder al te veel met kleur te spelen.

Kleur op de webshop van Love Death Pain is namelijk secondaire. We hebben veel gebruik gemaakt van zwart en wit met een accent van geel. Dit zorgt ervoor dat illustraties en afbeeldingen beter ogen en dat geen enkele afbeelding vloekt op de website. Omdat we ook werkte met illustraties konden wij veel beter werken met de kleuren zwart en wit. Deze twee kleuren kunnen namelijk heel snel saai aanvoelen waardoor jouw website snel te vergeten is. Dankzij illustraties maak je het al een stuk interessanter om naar te kijken en geeft het iets speciaals aan jouw webshop/website.

Op de webshop van Love Death Pain hebben we ook een Instagram feed erin gezet. De Instagram feed wordt automatisch geüpdatet als jij foto’s upload. Zo kunnen klanten zien waar jij mee bezig bent online en hoef jij niet dubbel werk te doen. Een Instagram feed is een goede manier om te laten zien dat jij online ook actief bezig bent. Het wekt meer vertrouwen en klanten kunnen jou sneller gaan volgen. Als je voor jouw bedrijf al erg actief bent op Instagram dan is het heel handig om ook jouw Instagram feed te laten zien op jouw website of webshop.

Love death pain mobiele website

Het resultaat

Bekijk de webshop live door op de knop hieronder te klikken.