Greenforce Nederland

Greenforce nederland specialist in duurzaam verhuizen

Greenforce Nederland is een verhuisbedrijf dat zich richt op circulariteit en duurzaam verhuizen. De ondernemers van GreenForce Nederland geloven in een circulaire-economie en zijn er van overtuigd dat je ook bij het verhuizen van spullen minder Co2 kan uitstoten door slim om te gaan met waste. Buiten het doen van duurzame verhuizingen kan je bij GreenForce ook terecht voor Ontruimingen, We-Cycle, Demontage en Schoonmaak. In andere woorden levert GreenForce Nederland het volledige pakket met betrekking tot duurzaam verhuizen.  

Co2 neutraal verhuizen

Als jonge ondernemers een duurzaam verhuisbedrijf tot een succes maken, kan dat? Greenforce doet dat door als verhuisbedrijf te kijken naar de uitdagingen waar de gehele verhuis sector mee te maken heeft. Met hun ervaring in het reduceren van de CO2 uitstoot tijdens verhuizingen en onze zero-waste mentaliteit biedt hun verhuisbedrijf de oplossing op het gebied van luchtkwaliteit.

Wat wilde Greenforce nederland graag?

GreenForce Nederland had een website nodig die duidelijk hun diensten en visie op de verhuismarkt gaf. Een duidelijke, heldere en gebruiksvriendelijke website was nodig voor de doelgroep. Ook hebben wij voor GreenForce het logo en iconen verschaft. 

Custom offerte tooling

Bij GreenForce Nederland staat service hoog in het vaandel, daarbij is transparantie belangrijk. Voor GreenForce heeft De Onliner een custom offerteaanvraag module gemaakt. Hier kunnen klanten makkelijk en zo volledig mogelijk een offerte voor hun verhuizing aanvragen. Zo ontstaat er nooit miscommunicatie over de prijs en de opdracht. In de custom offerteaanvraag module hebben wij het mogelijk gemaakt om de offerteaanvraag in meerdere stappen te doen. Zo blijft het een fijne ervaring voor de klant.  

Greenforce nederland mobiele website

Het resultaat

Deze website bekijken? Klik dan op de knop hieronder