Rokass

Rokass financieel advies

Rokass is een financieel adviesbureau. Zij zijn onafhankelijk en zullen niet partijdig zijn bij het geven van advies of bij het bepalen of uitzoeken van producten. Bij Rokass wordt er goed geluisterd naar de klanten en hun behoeftes. Omdat ze onpartijdig zijn geven zij echt advies wat past bij de situatie van de klant.

Rokass helpt mensen bij het aangeven van belastingen en toeslagen. Ook helpen zij bij het opstellen en indienen van bezwaren, erfenisbelastingen en nog veel meer. Bij Rokass kan je terecht voor bijna alle financiële vragen. Zij hebben een groot team tot hun beschikking met iedereen weer zijn eigen specialiteiten en kennissen.

Een professioneel en zakelijke website

Rokass wilde een professionele uitstraling met zakelijke kleuren. Witte en blauwe kleuren gaan voor een zakelijk website goed samen. Daarnaast past het ook goed bij hun logo. Voor een zakelijke uitstraling hebben wij ook gewerkt met afbeeldingen en duidelijke teksten. De informatie op de website is belangrijk en je wilt dat het opvalt en het goed te lezen is. De grote titels helpen hier goed bij op de website. Voor de leesbaarheid denken wij altijd goed na over het lettertype wat we gaan gebruiken. Een lettertype kan veel doen met een website dus qua stijl moet het er goed bij passen. Ook moeten de teksten leesbaar blijven op desktop als op mobiel. Je wilt natuurlijk niet dat bezoekers jouw website verlaten omdat zij moeite hebben met het lezen van teksten.

De website van Rokass is vooral bedoelt om informatie te geven over hun diensten en het bedrijf. Rokass wilde veel belangrijke informatie tonen op de website. Bij het ontwerpen van een website die veel belangrijke informatie bevat moet je op een andere manier rekening houden met de lay-out. Wij hebben op deze website eerst gekeken naar de content en hieromheen een lay-out gemaakt. Zo hebben wij dankzij het gebruik van blokken en titels een hiërarchie gecreëerd waardoor je goed door de pagina kan scannen, op zoek naar het antwoord wat jij zoekt. Als je alle teksten en informatie onder elkaar zit word dit voor een bezoeker een stuk lastiger om te scannen. Bij één grote lap tekst kan je moeilijk onderscheid maken van de hoofdstukken en onderwerpen. Titels helpen hierbij om snel informatie te geven over de teksten die er onder staan en witruimte, de blokken, helpen hier nog meer in om onderscheid te maken. Verder hebben wij ook steeds dezelfde lay-out terug laten komen voor herkenning. Mensen hoeven dan maar één keer te wennen aan de lay-out om vervolgens gemakkelijk door de website te kunnen navigeren.

Op de website van Rokass hebben wij ook een terug bel service gecreëerd. Zo kan je als klant een bel verzoek indienen en kunnen zij jou bellen rond het gewenste tijdstip. Ideaal als je druk bent en niet de hele dag de tijd hebt.

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.