Ubuntu Academy

Wat is UbutuAcademy?

UbuntuAcademy is een organisatie door middel van de Ubuntu filosofie het dialoog aangaat met diverse partijen over inclusiviteit, diversiteit en leefstijlen. Met als doel om een wederzijds begrip en verbondenheid te creëren. 

UbuntuAcademy is een onderdeel van het LifeTree network. Een verzameling van partijen die vanuit de Earth Charter waarden en Ubuntu filosofie concepten hebben ontwikkeld.

UbutuAmulet

Om het verhaal van de UbuntuAcademy te versterken heeft de organisatie een amulet ontwikkeld. In het beeld staan een drietal mensen die hand in hand staan omringd door diverse geloofssymbolen. Het idee is om in één beeldmerk diversiteit te verenigen

Wat was de vraag van ubuntuacademy?

UbuntuAcademy wilde graag een website waar ze informatie konden geven over hun organisatie. Ook was het belangrijk dat ze hun amuletten kunnen verkopen. Het is dus zowel een informatieve website als een webshop. Het delen van kennis was belangrijk voor UbuntuAcademy, daarom hebben we ook een blog toegevoegd op de website. De stijl van de website is vooral “content first” en zou vooral rustig moeten zijn. We hebben gekozen om zandkleuren te gebruiken in combinatie met hun geel en bruin. Partners van UbuntuAcademy hebben ook hun eigen plek gekregen op de website. 

Wat vind Ubuntuacademy van de onliners?

De Onliners zijn echte creatieve en kwalitatieve innovators. Zij hebben daarnaast een klantgerichte aanpak met passie voor ondernemerschap! Deze combinatie maakt dat de website van UbuntuAcademy (incl webshop), die door De Onliners is ontwikkeld, niet alleen technisch fantastisch werkt maar ook het gevoel bij onze opdrachtgevers achter laat welke wij willen uitstralen. En al deze toegevoegde waarde is ook nog eens goed betaalbaar. Aanrader!!

Het resultaat

Deze website bekijken? Klik dan op de knop hieronder

Ubuntu Academy responsive webshop op iphone