We-Cycle

Wie is we-cycle?

We-Cycle is een zuster bedrijf van Greenforce Nederland. Greenforce Nederland is een verhuis bedrijf is alles voor jou kan verhuizen. Dit doen zij helemaal duurzaam. Wat zij merkte tijdens de verhuizingen is dat mensen vaak spullen overhouden die zij niet mee willen verhuizen, zij weten niet wat ze met die spullen moeten en weggooien is ook zonde. Dankzij deze situatie is We-Cycle ontstaan. Alle spullen die overblijven van een verhuizing knapt We-Cycle op. Deze spullen verhuren of verkopen zij voor een hele lage prijs. Zo kunnen mensen met niet zo veel geld nieuwe meubelen kopen of huren. De meubelen worden hergebruikt, wat duurzaam en goedkoop is.

Webshop met abonnementen


Een van de wensen van We-Cycle was dat ze gebruik wilde maken van abonnementen. Niet vaak komt het voor dat wij met WooCommerce werken en daarvan de abonnementen gebruiken maar het kan zeker! De instellingen daarvan zijn ook gebruiksvriendelijk, om zowel alles in te stellen als een abonnement af te nemen. De abonnementen in WooCommerce zijn heel flexibel met heel verschillende mogelijkheden. Zo kan je een abonnement hebben die elke maand word afgeschreven, of om de twee weken ect. Daarnaast is het ook heel fijn voor zowel de klant als jijzelf dat je ook een eind datum aan een abonnement kan zetten. Zo kan je abonnementen maken die uiteindelijk zijn afgeschreven. Dit was dan ook ideaal voor We-Cycle.

Een andere wens van We-Cycle was dat de stijl van de website samenhangend moest zijn met GreenForce Nederland. Tijdens het ontwerpen van We-Cycle hebben we dan ook erg gekeken naar elementen op de website van Greenforce Nederland. Niet alleen keken we naar de lay-out en componenten maar ook naar de kleuren, fonts, en het gebruik van afbeeldingen. Door te kijken naar de huidige componenten konden we zo een mooie website maken voor We-Cycle die als een vertakking voelt van Greenforce Nederland. Deze herkenbaarheid is vaak voor bedrijven die bij elkaar horen erg belangrijk, tenzij je ervoor kiest dit niet te doen. Zodra je op We-Cycle komt en je kent GreenForce Nederland al, herken je de website en voelt dit vertrouwd aan. Dit geldt natuurlijk ook andersom. Het komt dan ook niet meer als een verrassing als je erachter komt dat deze bedrijven bij elkaar horen.

Omdat het proces bij We-Cycle best complex is hebben we op de proces pagina niet alleen gebruik gemaakt van tekst blokken en afbeeldingen maar ook van een tijdlijn. Zo word het proces visueel gemaakt en kan je precies zien wat de stappen zijn in het proces. Het visueel en overzichtelijk maken van veel en/of complexe content is heel fijn voor de klant om te volgen wat er allemaal gebeurd.

We-Cycle heeft voor hun webshop gebruik gemaakt van een van onze copy writers. Zij hebben samen gezeten voor content en de copy writer heeft het mooi, duidelijk en professioneel herschreven. Wij werken nauw samen met een copy writer zodat onze klanten direct een goede hebben en geen tijd zijn aan het vinden van een copy writer. Als wij bij een klant horen dat zij zelf van plan zijn teksten te schrijven en wij merken dat het in het budget past om een copy writer te vragen voor teksten, dan zullen wij dit altijd aanbieden. Goede teksten zijn namelijk heel belangrijk voor jouw website. Niet alleen zorgt een copy writer ervoor dat alles goed gespeld is, maar zij/hij zorgt er ook voor dat de hele Tone of Voice klopt met elkaar en jouw bedrijf. Dit zal misschien in de eerste instantie niet zo opvallen maar een nieuwe bezoeker merkt dit direct op als diegene jouw teksten begint te lezen.

Het resultaat

Deze website bekijken? Klik dan op de knop hieronder