Zaza’s Restaurant

Wat is Zaza's restaurant?

Zaza’s is een klein, intiem restaurant met slechts 12 tafels en is de plek voor iedereen die een fijne avond wil doorbrengen in een vriendelijke en relaxte omgeving. De van oorsprong Ierse eigenaresse Susie Roche opende in Mei 2003 Restaurant Zaza’s in het hart van de Pijp. Susie en haar team hebben een passie voor hun werk en delen de liefde voor heerlijk eten en geweldige service. 

wat was de wens van de klant?

Zaza’s is bij De Onliners gekomen om hun oude website een nieuwe look een feel te geven. Het ontwerp was verouderd en gebaseerd op gedateerde web standaarden. Op de nieuwe website staat de sfeer van het restaurant en de passie van Zaza’s voor het vak centraal. Ook was het integreren van Formitable belangrijk zodat bezoekers gemakkelijk online reservaties kunnen plaatsen of wijzigen.

Online boekingen

Met de intergratie van Formitable kunnen bezoekers gemakkelijk online reservaties maken. De reserveringswidget van Formitable is flexibel en heeft veel opties om de reservatie mogelijkheden passend te maken voor elk restaurant!

de website vertalen

Zaza’s wilde graag voor de nieuwe een internationale aanpak. De website kan in het Nederlands en in het Engels bekeken worden. De reden is omdat en groot deel van Zaza’s klanten buitenlandse toeristen zijn die de Pijp in Amsterdam bezoeken.

Diverse menu's op één pagina

Op de menu pagina van Zaza’s kunnen gebruikers drie verschillende menu’s bekijken, elk met passende afbeeldingen en informatie. Zo kan de gebruiker zich van te voren gemakkelijk oriënteren. Zaza’s internationale menu met Franse, Mediterraanse en Aziatische invloeden verandert met de seizoenen. Elementor Pro maakt het mogelijk om de menu’s gemakkelijk aan te passen.

Wat vind Zaza's Restaurant van de onliners?

What a wonderful team of people De Onliners! They designed my new website for my restaurant www.zazas.nl and nothing was too much trouble for them. From the first conversation with James who really listens to what the client wants and making sure he noted every wish. Manouk was absolutely amazing and again nothing was a problem for her. She couldn’t have been more helpful, with attention to every detail. Mike was also fantastic, answering every question I had and was again extremely accomadting. 100% satisfied and would definitely recommend De Onliners without hesitation!

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.