Erlinder Weller

Wat is Erlinde weller?

Erlinde Weller heeft haar eigen coachingsbedrijf dat coachingstrajecten en workshops voor bedrijven en particulieren organiseert. Erlinde omschrijft dat stress- en spanningsklachten zich kunnen uiten als fysieke pijnen in het lichaam. Vaak geeft het lichaam dan een signaal nog voordat je doorhebt dat er wat is. Als je last hebt van vervelende kwalen die steeds maar niet overgaan kan Erlinde Weller met haar expertise als coach hierbij helpen.

wat was de wens van de klant?

Erlinde Weller was op zoek naar een budget vriendelijke website waarbij gebruikers zich kunnen laten informeren over de verschillende coachingstrajecten. Ook moest de website dienen als centrale hub waar mensen zich konden laten inspireren door werkwijze en expertise van Erlinde Weller. Dankzij tussentijdse feedback momenten heeft zij een website die perfect aansluit bij haar coachingsbedrijf!

Instagram Feed

Erlinde Weller post regelmatig op Instagram over haar werk als coach. Zo worden er inspirerende posts en updates over het bedrijf gepost. Deze posts geven een goede impressie over de werkwijze en persoonlijkheid van Erlinde Weller als coach. Daarom hebben De Onliners er voor gekozen om een live Instagram feed met posts in de footer te plaatsen. 

Blog posts

Instagram is perfect voor korte en krachtige posts. Naast dit soort post vond Erlinde het ook belangrijk om post te kunnen maken met meer diepgang. Bijvoorbeeld posts waar mensen artikelen over signalen van het lijf en ontspanningstips kunnen lezen. De nieuwe blog sectie van de website is de perfecte uitkomst!

Unique Selling Points

Erlinde Weller heeft sterke en unieke selling points die haar bedrijf onderscheiden van de competitie. De Onliners hebben er voor gekozen om dit feit uit te lichten met unieke iconen die worden getoond op de website. De iconen in combinatie met en bondige omschrijving geeft bezoekes van de website en krachtige en korte omvatting waar Erlinde Weller voor staat.

FAQ (frequently asked questions)

Een FAQ maakt het leven de website bezoekers niet alleen gemakkelijker maar ook die van de ondernemer! Door van te voren gebruikers te informeren over vaak voorkomende vragen bespaar je als ondernemer veel tijd met het beantwoorden van vragen. Ook is een goede manier om nieuwe bezoekers bekend te maken met de diensten van je bedrijf. Zo kunnen website bezoekers zich door de FAQ laten informeren over de wijze waarop de coaching sessies van Erlinde Weller worden gegeven.

Klant ervaringen

Erlinde Weller’s coaching bedrijf had veel tevreden klanten en goede reviews. Bij De Onliners zijn wij groot voorstander van het tonen van deze reviews. Voor nieuwe bezoekers die niet bekend zijn met het bedrijf geeft het een gevoel van expertise en vertrouwen. Het is dus een winst voor ondernemers deze om reviews te tonen op je bedrijfs website. Op de website van Erlinde Weller komt de module met klant review dus ook op meerdere plekken voor. 

Wat vind Erlinde Weller van de onliners?

Verrast was ik met de snelheid en juistheid waarmee na ronde 1 de site stond. Mijn huisstijl was goed doorgevoerd en op de juiste plaatsen stonden CTA buttons afgewisseld met tekst.

Erlinde weller mobiele website op iphone

Het resultaat

Ben je benieuwd hoe de rest van de website eruit ziet? Klik op de knop hieronder om de website te bekijken.