Website laten maken purmerend

Opzoek naar een partij om een website te laten maken in Purmerend? Binnen 4 weken heb jij een nieuwe website voor een goede prijs!

Goedkoop

Eenmalig €450,- of €55,- p.m.

Gebruiksvriendelijk

WordPress CMS en WooCommerce

mobiel vriendelijk

Mobiel, tablet en desktop

Snel geleverd

In 4 tot 6 weken online

een onliners wordpress website laten maken purmerend

Ben jij op zoek naar een professionele website? Wij hebben de oplossing voor jou als Purmerendse ondernemer. De Onliners bieden jou een betaalbare manier om snel een professionele website online te krijgen.  Onze webdesigners ontwerpen en bouwen jouw website volledig naar jouw wensen. Ons doel is om iedere website binnen 30 dagen online te krijgen. Wil je nou ook echt online jouw producten gaan verkopen? Dan kunnen wij ook een webwinkel maken voor jouw onderneming. Ons webdesign team heeft jaren ervaring en maakt websites die jouw producten verkopen of voor meer aanvragen zorgen. We bouwen je website met WordPress op deze manier kan jij ten alle tijden je gemaakte webwinkel of website zelf wijzigen en aanpassen naar de wensen van jouw onderneming. Er staat een team van Purmerendse webdesigners voor jou klaar om te zorgen dat je website gaat werken.

Een eerlijke prijs voor jouw website

Vaak zien we dat ondernemers geen website nemen omdat deze kosten niet terug verdiend worden. Het is voor ons belangrijk dat een website gemaakt door ons geen blok aan jouw been wordt. Door onze prijzen laag te houden zorgen wij ervoor dat jij makkelijk je investering terug kan verdienen. Een goede website hoeft niet duur te zijn, helemaal niet als je een kleine ondernemer bent. Let daarom extra goed op dat jouw webdesigner goed bij jouw bedrijf past, voordat je met een partij in zee gaat. 

veel Ondernemers sluiten de deuren in de binnenstad van Purmerend, tijd voor online?

We zien in de binnenstad van Purmerend steeds meer winkels hun deuren sluiten, dat is natuurlijk zonde. Maar tijden veranderen en het is belangrijk om als ondernemer met je tijd mee te gaan. De combinatie van ‘online’ met jouw fysieke winkel is een absolute must om succesvol te zijn. 

Weet je niet precies hoe dit toegevoegde waarde heeft voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag de overstap te maken naar een meer digitaal gefocuste onderneming!

Greenforce Nederland De Onliners mobiel website ontwerp
Onliners werkwijze website laten maken

Zo werken de onliners

Zodra jij contact hebt opgenomen beginnen ieder project met een intake waarin wij jouw wensen en doelen inventariseren. Ook willen we alles te weten komen over jouw bedrijf en je klanten.

Na de inventarisatie gaan we aan de slag met een concept ontwerp. Hierin proberen we meteen al jouw wensen te verwerken.

Mocht het concept niet helemaal zijn wat je in gedachte had dan krijg je de mogelijkheid om hier nog aanpassingen op te maken. Dit gebeurt in een feedback ronde.

Hoera! Als alle feedback verwerkt is zetten wij je nieuwe website online. Tijd om al je klanten, kennissen, vrienden en natuurlijk je familie het te laten weten!

Na oplevering zorgen wij voor het technisch onderhoud en de algemene veiligheid door middel van maandelijkse updates.

weten of je huidige website aan vervanging toe is?

De Onliners scant vandaag nog jouw website en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk geheel gratis! 

Waarom de onliners
Purmerend de juiste match voor jou is

Budget vriendelijk

Wij zijn er voor startende en (middel)kleine ondernemers, hier is ook onze prijs op aangepast.

Goede kwaliteit

Onze webdesigners maken websites die voldoen aan alle moderne eisen. Hierbij letten wij op mobiel vriendelijk en modern design.

Snel online

Wij streven er naar om iedere website binnen 30 dagen te (her)bouwen en online te zetten.

jouw webdesign partner in purmerend en omstreken

De Onliners is een nieuw initiatief om ondernemers in Purmerend op een betaalbare manier online te krijgen. De Onliners hebben jaren ervaring met ondernemers uit verschillende branches. Ons gezamenlijke doel hierbij is om ondernemers een website te bieden waar ze nog jaren plezier van hebben. Wij produceren websites in alle soorten en maten, maar zorgen er altijd voor dat deze bij jouw bedrijf en je doelgroep passen. Hierdoor ziet jouw website er niet alleen goed uit, maar boekt deze ook beter resultaat.

Wil je eerst meer informatie over een samenwerking met De Onliners of wil je direct aan de slag? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop.

Deze klanten gingen je voor

Wat gaat een website mij kosten?

Standaard website

Excl. hosting van € 9,99 p.m.

450
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Gebouwd met WordPress
 • Eigen huisstijl doorgevoerd
 • Binnen 2 weken online
 • Snelle laadtijd
 • Inclusief: Homepage, Diensten, Over ons, Contact en
 • Social media in je website
 • inclusief WordPress bootcamp

Standaard webwinkel

Excl. hosting van € 19,99 p.m.

750
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Gebouwd met WordPress + WooCommerce
 • Eigen huisstijl doorgevoerd
 • Binnen 2 weken online
 • Snelle laadtijd
 • Inclusief: Homepage, Over ons, Contact en natuurlijk de shop
 • Social media in je website
 • inclusief WordPress bootcamp
 • Toegang tot webshop bootcamp (momenteel in bouw)
 • Mollie betaalmethodes (iDeal)
 • Disclaimer + Algemene voorwaarden

Start vandaag, purmerend!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Je zit nergens aan vast en kunt zo een goede indicatie ontvangen van wat je gaat krijgen voor welke prijs.

  Je kunt hier details kwijt over je aanvraag.
  Scroll naar top