Website laten maken Alkmaar

Snel en goed je website laten maken in Alkmaar? Ga in gesprek met de Onliners. Wij leveren en bouwen je website of webwinkel binnen 30 dagen!

Budget vriendelijk

Vanaf eenmalig €450,- of €55,- p.m.

Gebruiksvriendelijk

WordPress CMS en WooCommerce

Responsive

Mobiel en tablet

Snel geleverd

In 4 tot 6 weken online

Alkmaarse ondernemer, jij zoekt ons webdesign bureau!

Voor een goede maar goedkope website kan jij terecht bij het Alkmaarse webdesign bureau De Onliners. Jij kunt voor een mooie prijs een website laten maken in Alkmaar! Daarnaast kunnen wij ook een webwinkel maken voor je onderneming. Ons webdesign bureau maakt websites die jouw producten verkopen of voor meer aanvragen zorgen. We bouwen de website via WordPress op deze manier kan jij ten alle tijden je gemaakte webwinkel of website zelf wijzigen en aanpassen naar de wensen van jouw onderneming. Er staat een team van Alkmaarse webdesigners voor jou klaar om te zorgen dat je website gaat werken.

Een goede prijs voor een goede website

Vaak zien we dat kleine of startende ondernemers geen website nemen omdat deze kosten niet terug verdiend worden. Het is voor ons belangrijk dat jij als ondernemer door kan groeien. Door onze prijzen laag te houden zorgen wij ervoor dat jij makkelijk je investering terug kan verdienen. Een goede website hoeft niet duur te zijn, helemaal niet als je een kleine ondernemer bent. Let daarom extra goed op dat jouw webdesigner goed bij jouw bedrijf past, voordat je met een partij in zee gaat. 

De transitie naar online was nog nooit zo makkelijk

We zien steeds meer winkels uit het straatbeeld verdwijnen, dat is natuurlijk zonde. Maar tijden veranderen en het is belangrijk om als ondernemer met je tijd mee te gaan. Kleine fysieke retail ondernemers worden ingehaald door het internet. De Onliners zorgen ervoor dat jij ook online mee kan draaien en hier extra omzet uit kan halen. Of het nu aanvragen zijn voor jouw dienst of aankopen in je webwinkel, De Onliners zijn er om jou in dit proces te begeleiden.

Weet je niet precies hoe je op de juiste manier jouw bedrijf kan digitaliseren? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag de overstap te maken naar een meer online gefocuste onderneming!

Greenforce Nederland De Onliners mobiel website ontwerp
Onliners werkwijze website laten maken

Ons webdesign werkproces

We beginnen ieder project met een intake waarin wij jouw wensen en doelen inventariseren. Ook willen we alles te weten komen over jouw bedrijf en je klanten.

Na de inventarisatie gaan we aan de slag met een concept ontwerp. Hierin proberen we meteen al jouw wensen te verwerken.

Mocht het concept niet helemaal zijn wat je in gedachte had dan krijg je de mogelijkheid om hier nog aanpassingen op te maken. Dit gebeurt in een feedback ronde.

Hoera! Als alle feedback verwerkt is zetten wij je nieuwe website online. Tijd om al je klanten, kennissen, vrienden en natuurlijk je familie het te laten weten!

Na oplevering zorgen wij voor het technisch onderhoud en de algemene veiligheid door middel van maandelijkse updates.

Check of jouw huidige website nog wel van deze tijd is!

Wil je weten of jouw website aan vervanging toe is? De Onliners scant vandaag nog jouw website en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk gratis en voor niks!

Altijd en overal je eigen afbeeldingen en teksten aanpassen

De websites die wij voor de ondernemers in Alkmaar bouwen zijn gebouwd in WordPress en opgezet in Elementor. Met Elementor kan je met “drag en drop” super snel en efficiënt je teksten aanpassen. Zo kan je razendsnel kortings acties op je website zetten, extra werknemers toevoegen of je openingstijden aanpassen . Alle websites die wij opleveren zullen met deze editor aan te passen zijn. 

Waarom de onliners
Alkmaar de juiste match voor jou is

Budget vriendelijk

Wij zijn er voor startende en (middel)kleine ondernemers, hier is ook onze prijs op aangepast.

Snel online

Wij streven er naar om iedere website binnen 4 weken te (her)bouwen en online te zetten.

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Onze webdesigners maken websites die voldoen aan alle moderne eisen. Hierbij letten wij op mobiel vriendelijk en modern design.

Een onliners wordpress website laten maken in Alkmaar

De Onliners zijn er voor jou, de alkmaarse ondernemer. Onze webdesigners hebben jaren ervaring met ondernemers uit verschillende branches. Ons doel is om ondernemers een website te bieden waar ze nog jaren plezier van hebben en mee kunnen groeien. Wij maken websites in alle soorten en maten, maar zorgen er altijd voor dat deze bij jouw bedrijf en je doelgroep passen. Hierdoor ziet je website er niet alleen goed uit, maar ga je zien dat je website ook meer resultaat gaat boeken.

Wil je eerst meer informatie over een samenwerking met De Onliners of wil je direct je website laten maken? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop.

Wat gaat een website mij kosten?

Website laten maken

Voor ondernemers met een klein budget
450
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Op basis van template
 • Wordpress CMS
 • Website in eigen huisstijl
 • Zelf eenvoudig aanpasbaar
 • Toegang tot onze academy
 • Extra modules
 • Schrijven van teksten

Webshop laten maken

Voor ondernemers met een klein budget
750
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Op basis van template
 • Wordpress CMS
 • Website in eigen huisstijl
 • Zelf eenvoudig aanpasbaar
 • Toegang tot onze academy
 • Extra modules
 • Schrijven van teksten

Website op maat

Voor ondernemers die meer willen
Offerte basis
 • Ontwerp op maat
 • Modules op maat
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Wordpress CMS
 • Website in eigen huisstijl
 • Zelf eenvoudig aanpasbaar
 • Toegang tot onze academy
 • Schrijven van teksten

Dit zijn onze instapprijzen. Alle prijzen zijn exclusief btw.

we horen graag van je

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Je zit nergens aan vast en kunt zo een goede indicatie ontvangen van wat je gaat krijgen voor welke prijs.