Website laten maken Haarlem

Opzoek naar een webdesigner in Haarlem die snel en vakkundig jouw website of webwinkel onder handen neemt? De Onliners is de speler die jou als Haarlemse ondernemer op weg kan helpen. Laat je website maken door de Onliners.

Budget vriendelijk

Vanaf eenmalig €450,- of €55,- p.m.

Gebruiksvriendelijk

WordPress CMS en WooCommerce

Responsive

Mobiel en tablet

Snel geleverd

In 4 tot 6 weken online

Haarlem, wij zijn jouw webdesign partner!

Ben jij opzoek naar een nieuwe manier om mensen te bereiken? Heb je nog geen website of webwinkel? Of heb je er wel website maar is deze niet meer up-to-date? Wij hebben de oplossing voor jou als Haarlemse ondernemer. Jij kunt voor een mooie prijs een website laten maken in Haarlem! Daarnaast kunnen wij ook een webwinkel maken voor jouw onderneming. Ons webdesign bureau maakt websites die jouw producten verkopen of voor meer aanvragen zorgen. We bouwen de website via WordPress op deze manier kan jij ten alle tijden je gemaakte webwinkel of website zelf wijzigen en aanpassen naar de wensen van jouw onderneming. Er staat een team van Haarlemse webdesigners voor jou klaar om te zorgen dat je website gaat werken.

Altijd en overal je eigen afbeeldingen en teksten aanpassen

De websites die wij voor de ondernemers in Haarlem bouwen zijn gebouwd in WordPress en opgezet in Elementor. Met Elementor kan je met “drag en drop” super snel en efficient je teksten aanpassen. Zo kan je snel acties op je website zetten, of snel extra werknemers op je website zetten. Alle websites die wij opleveren zullen met deze editor aan te passen zijn. 

Websites en webwinkels die betaalbaar zijn

Investeringen terug verdienen blijft lastig voor ondernemers. De Onliners vinden het belangrijk dat een website gemaakt door ons je bedrijf verlegt en zorgt voor meer afspraken of aanvragen, dus geen blok aan je been. Door de prijzen laag te houden willen wij het makkelijker maken om je investering terug te verdienen. Een goede website hoeft niet duur te zijn, helemaal niet als je een kleine ondernemer bent. Let daarom extra goed op dat jouw webdesigner goed bij jouw bedrijf past, voordat je met een partij in zee gaat.  

Maak de stap naar online
en doe het goed!

Haarlem, we zien in de stad steeds meer winkels hun deuren sluiten, dat is natuurlijk zonde. Maar tijden veranderen en het is belangrijk om als ondernemer met je tijd mee te gaan. De combinatie van ‘online’ met jouw fysieke winkel is een absolute must om succesvol te zijn. Zo kan je klanten op meer momenten van dienst zijn! 

Weet je niet precies hoe dit toegevoegde waarde heeft voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag de overstap te maken naar een meer digitaal gefocuste onderneming!

Greenforce Nederland De Onliners mobiel website ontwerp
Onliners werkwijze website laten maken

Ons webdesign werkproces

We beginnen ieder project met een intake waarin wij jouw wensen en doelen inventariseren. Ook willen we alles te weten komen over jouw bedrijf en je klanten.

Na de inventarisatie gaan we aan de slag met een concept ontwerp. Hierin proberen we meteen al jouw wensen te verwerken.

Mocht het concept niet helemaal zijn wat je in gedachte had dan krijg je de mogelijkheid om hier nog aanpassingen op te maken. Dit gebeurt in een feedback ronde.

Hoera! Als alle feedback verwerkt is zetten wij je nieuwe website online. Tijd om al je klanten, kennissen, vrienden en natuurlijk je familie het te laten weten!

Na oplevering zorgen wij voor het technisch onderhoud en de algemene veiligheid door middel van maandelijkse updates.

wil jij weten hoe je huidige website ervoor staat?

Wil je weten of jouw website aan vervanging toe is? De Onliners scant vandaag nog jouw website en laat je weten hoe je er voor staat. Dit doen wij natuurlijk gratis en voor niks!

Waarom de onliners
Haarlem de juiste match voor jou is

Budget vriendelijk

Wij zijn er voor startende en (middel)kleine ondernemers, hier is ook onze prijs op aangepast.

Snel online

Wij streven er naar om iedere website binnen 4 weken te (her)bouwen en online te zetten.

Goede kwaliteit

Onze webdesigners maken websites die voldoen aan alle moderne eisen. Hierbij letten wij op mobiel vriendelijk en modern design.

Een onliners wordpress website laten maken Haarlem

De Onliners is een nieuw initiatief om ondernemers in Haarlem op een betaalbare manier online te krijgen. Onze webdesigners hebben jaren ervaring met ondernemers uit verschillende sectoren. Ons gezamenlijke doel hierbij is om ondernemers een website te bieden waar ze nog jaren plezier van hebben en in de loop der jaren hun ondernemingsdoelen mee kunnen behalen. Wij produceren websites in alle soorten en maten, maar zorgen er altijd voor dat deze bij jouw bedrijf en je doelgroep passen. Hierdoor ziet het er niet alleen goed uit, maar boekt het ook echt resultaat.

Wanneer je De Onliners inschakelt, beginnen we met een intake gesprek met één van onze experts. Hierin bespreken wij jouw wensen en doelen. Daarna krijg je een concept website opgeleverd. Het is altijd mogelijk dat het niet exact is wat je voor ogen hebt. Hier is een feedback moment voor, waarin jij en jouw specialist nog een keer door de website heen gaan om dingen aan te passen en tot een perfect eind resultaat kunnen komen!

Wil je eerst meer informatie over een samenwerking met De Onliners of wil je direct je website laten maken in Haarlem? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop.

wat kost een website?​

Website laten maken

Voor ondernemers met een klein budget
450
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Op basis van template
 • Wordpress CMS
 • Website in eigen huisstijl
 • Zelf eenvoudig aanpasbaar
 • Toegang tot onze academy
 • Extra modules
 • Schrijven van teksten

Webshop laten maken

Voor ondernemers met een klein budget
750
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Op basis van template
 • Wordpress CMS
 • Website in eigen huisstijl
 • Zelf eenvoudig aanpasbaar
 • Toegang tot onze academy
 • Extra modules
 • Schrijven van teksten

Website op maat

Voor ondernemers die meer willen
Offerte basis
 • Ontwerp op maat
 • Modules op maat
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Wordpress CMS
 • Website in eigen huisstijl
 • Zelf eenvoudig aanpasbaar
 • Toegang tot onze academy
 • Schrijven van teksten

Dit zijn onze instapprijzen. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Start vandaag, Haarlem!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Je zit nergens aan vast en kunt zo een goede indicatie ontvangen van wat je gaat krijgen voor welke prijs.